2777
2789
واااییی نگو دیگه .. کپی من فکر میکنی که .. پس مواظب باش نرسی به سن من .. طمع و حریص بودن تو هر چیزی ...

عزیزمممم

دعا میکنم چنان خوشبخت بشی همه اطرافیانت انگشت به دهن بمونن و بگن حق داشت تا الان خاستگار رد کرد 

ممنون واسه راهنماییت سعیمو میکنم♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هیچوقت خواستگار خوب نداشتم یکی از یکی بدتر اینجوری نبوده که خوب باشه ایراد بگیرم یکیش،اینقد اخلاق ...

من دیگه به این نتیجه رسیدم شانسیه به خوشگلیو پولداریو اینا نیسسس

من دیگه به این نتیجه رسیدم شانسیه به خوشگلیو پولداریو اینا نیسسس

اره دقیقا 👍👍👍

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
من غلط بکنم دیگه اون معیارآی غلطمو داشته باشم .. مگه تیپ و خوشگلی خواستگار میشه زندگی آخه  نگی ...

اخه با ی دفه هم ب دل ادم نمیشینه ی نفر مخصوصا اگه دفه اول صحبتم نشه دیگه بدتر من اینجوری داشتم ک رد کردم 🤦🏼‍♀️

تازه چند روزه رفتم ۲۹

عززیزم .. من تو دوران بعد ۲۶سالگی خییلی عذاب میکشیدم چون میفهمیدم چه اشتباه بزرگی کردم و همون موقع ها بود که کم شدن خواستگارام شروع شد

قدیمیا و بزرگترآ راس میگفتن که فقط یه مدت برا هر دختری خواستگار میاد ولی خب من گوش نمیدادم به حرفاشون ..هعییی🤦‍♀️

اوهوم  باید برم سرکار که اونم تو نوبت طرحمم😑

خب اینجوری خودت رو مشغول کردی و در هر صورت بعد از اینکه کارت تموم شد اون حس میاد و از دفعه قبل شاید بدتر بنظرم بهتره ی جا بشینی توی سکوت و حواست رو بزاری روی اون حس و بگی من اینجا هستم که تو بیای و شما فقط بهش توجه کن و بعد از بیست دقیقه میبینی دیگه اون حس نیست و پذیرفتن یعنی بزاری این حس درونت باشه و با بودنش مشکل پیدا نکنی 

عززیزم .. من تو دوران بعد ۲۶سالگی خییلی عذاب میکشیدم چون میفهمیدم چه اشتباه بزرگی کردم و همون موقع ه ...

من دوست داشتم طوری باشه اول خودم اشنا شم با کسی برای ازدواج ولی تا زمانیکه دانشگاه بودم خابگاهی بودم اصلا به فکر این چیزا نبودم از وقتی بیکارشدم تو خونه تازه درک کردم چقد تنهام و دیگ برخوردی با پسرا ندارم 😑

من دوست داشتم طوری باشه اول خودم اشنا شم با کسی برای ازدواج ولی تا زمانیکه دانشگاه بودم خابگاهی ...

آخه یا باید خودت اهل دوستی و اینا باشی و دلخواهت رو پیدا کنی  یا باید از بین خواستگارآی سنتی انتخاب کنی

و دختری که زرنگ باشه میتونه مابین این دو دسته قرار بگیره .. تو اجتماعاتی که آقایون هم باشن ظاهر بشه و با زیر نظر داشتن کیسایی که باب میلشه یه خودی به طرف نشون بده😁 شاید تیره به هدف بخوره

آخه یا باید خودت اهل دوستی و اینا باشی و دلخواهت رو پیدا کنی  یا باید از بین خواستگارآی سنتی ان ...

خخخخ مشکل همینه جایی نمیرم که با پسری برخورد داشته باشم همش باخودم میگم بعضی از دخترا خیلی زرنگن 😅

خخخخ مشکل همینه جایی نمیرم که با پسری برخورد داشته باشم همش باخودم میگم بعضی از دخترا خیلی زرنگن 😅

😑😑😑😑 .. بزرگترین اشتباه عمرت رو میکنی .. این حرفای منو پشت گوش ننداز ها .. کلی بلا اومده سرم این تجربه ها رو یاد گرفتم .. حتما حتما حتما جایی مشغول شو

.. از تنبلی هیج کس به جایی نمیرسه شک نکن .. اینایی که خوشبختن هم یه زرنگیایی داشتن شک نکن

😑😑😑😑 .. بزرگترین اشتباه عمرت رو میکنی .. این حرفای منو پشت گوش ننداز ها .. کلی بلا اومده سرم این ...

برای طرحم ثبت نام کردم ولی خب ممکنه چندین ماه طول بکشه تا نوبتم شه و الا خودمم خسته ام از بیکاریییی