خب اینجوری خودت رو مشغول کردی و در هر صورت بعد از اینکه کارت تموم شد اون حس میاد و از دفعه قبل شاید بدتر بنظرم بهتره ی جا بشینی توی سکوت و حواست رو بزاری روی اون حس و بگی من اینجا هستم که تو بیای و شما فقط بهش توجه کن و بعد از بیست دقیقه میبینی دیگه اون حس نیست و پذیرفتن یعنی بزاری این حس درونت باشه و با بودنش مشکل پیدا نکنی
عززیزم .. من تو دوران بعد ۲۶سالگی خییلی عذاب میکشیدم چون میفهمیدم چه اشتباه بزرگی کردم و همون موقع ه ...
من دوست داشتم طوری باشه اول خودم اشنا شم با کسی برای ازدواج ولی تا زمانیکه دانشگاه بودم خابگاهی بودم اصلا به فکر این چیزا نبودم از وقتی بیکارشدم تو خونه تازه درک کردم چقد تنهام و دیگ برخوردی با پسرا ندارم 😑
من دوست داشتم طوری باشه اول خودم اشنا شم با کسی برای ازدواج ولی تا زمانیکه دانشگاه بودم خابگاهی ...
آخه یا باید خودت اهل دوستی و اینا باشی و دلخواهت رو پیدا کنی یا باید از بین خواستگارآی سنتی انتخاب کنی
و دختری که زرنگ باشه میتونه مابین این دو دسته قرار بگیره .. تو اجتماعاتی که آقایون هم باشن ظاهر بشه و با زیر نظر داشتن کیسایی که باب میلشه یه خودی به طرف نشون بده😁 شاید تیره به هدف بخوره