2777
2789
من احساس تنهایی میکردم خداروشکر خدا با نی نی سایت آشنام کرد وفهمیدم مردا همشون خیانت کارو بی وجدانن ...

خخخخ اخه خوشبختاش وقتو حوصله این جا رو ندارن سرزندگیشونن😂

خخخخ اخه خوشبختاش وقتو حوصله این جا رو ندارن سرزندگیشونن😂

اره دقیقااااا😂

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخخ ممنون عزیزمممم  من خیلی خوشحال میشم ببینم کسی واسم دعا میکنه قطعا بی تاثیر نیس منتظر خاس ...

قربونت عزیزم مطمئنا بی تاثیر نیست و ایشالا ب زودیِ زود نیمه گمشدتو پیدا میکنی😍

همون احساس تنهاییش خفه کننده اسسس

اره خیییلی مخصوصا این که حتی خواستگار خوبم نداشته باشی هیچوقت

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
خودمو حس تنهایی کشوند اینجا واسه درد و دل😑

👍😔😔😔😔 خدا به بهترین نحو ممکن از تنهایی درت بیاره انشاالله 

چراااا 🥺

اینقد خواستگار داشتم که الان که فکرشو میکنم میفهمم خدا چه نعمتی بهم داده بود و قدرشو ندونستمو ازم گرفت.. خدا شاهده بعضی وقتا حتی میشد که دو تا خواستگار همزمان باهم‌ میمومدن ..از بس گفتم نه من یکیو میخام‌خوشتیپ‌ باشه خوشگل باشه آخرش سنم رسید به ۳۲ و الان یا اصلا خواستگار ندارم یاهم اگه دارم خیلی سطحشون پایینه

توروخدا خواهری عاقلانه تصمیم بگیر رو معیارات کمی فکر کن ..‌مهمترین‌ مسئله اخلاق و خوب و درستکار بودن طرفه نه تیپش .. درسته باید به دلت بشینه ولی اونی که باید خوشگل باشه زنه نه مرد ..

من خیره سرم خودم کمی خوشگلم این شد مایه بدبختی من .. که شوهرمم باید خوشگل باشه .. بخدا نه خودم نه خانواده ام اصلا فکر نمیکردیم روزی بیاد که من همچین شرایطی پیدا کنم .. خواستگار سنتی هم خوبه بشرطی که عقل داشته باشی تو سرت😡

دعا میکنم هرچی دلت میخاد برات جور شه عزیزم♥️♥️♥️

فداتشمممم مرسی❤❤❤❤

به نظرم هیچ چیز بد نیست حتی احساس تنهایی همونطور که تا سکوتی وجود نداشت جهان نمیتونست صدا رو درک کنه ...

خخخخ فهمیدیم دیگه بخدا😂

تنهایی فقد مختص خداس ما بنده ها تحملشو نداریم☹️