2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر ببخشید که این سوال و میپرسم تو رو خدا راست بگو ایا واقعا راسته که بعد از عمل تکون خوردن و حر ...

من سزارین شدم 6 ساعت بعد بچه بغل با سرم بخش و دور میزدم😂😂😂😂😂

دکترا اینجوری نگام میکردن😒😒😒😒😒

ولی هم اتاقیم نمیتونست تکون بخوره به بدنم به نظرم ربط داره

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
استارتر ببخشید که این سوال و میپرسم تو رو خدا راست بگو ایا واقعا راسته که بعد از عمل تکون خوردن و حر ...

بله خیلی سخته ولی قابل تحمل . اونم بیشتر اولین باری که میخوای بلند شی خیلی سخته

من سزارین شدم 6 ساعت بعد بچه بغل با سرم بخش و دور میزدم😂😂😂😂😂 دکترا اینجوری نگام میکردن😒😒😒😒 ...

خیلی دلم میخاد بدونم به چی بستگی داره واقعا تو بدن هرکس 

جواب ابلهان خاموشی است
خیلی دلم میخاد بدونم به چی بستگی داره واقعا تو بدن هرکس 

من رفتم بستری شم یه نفر بود 7 روز میشد سز کرده بود ولی بیمارستان بود حالش خوب نبود به من گفت فرار کن سزارین چیه😒

من اختیاری سز شدم  دکترم گفت بعد 6 ساعت حتما بلندش کنید راه بره بلند شدم پرستار تا دو قدم برداشتم گفت فعلا کافیه گفتم نه میخوام راه برم اینجوری شد🤐

هم اتاقیم انگاری عمل قلب انجام داده بود من ترخیص شدم هنوز راه نرفته بود میگفت نمیتونم شیر بدم دردم میاد

مامان من کیف می‌کرد میگفت انگاری اصلا زایمان نکردی خوش عملی😁😁😁😁

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
استارتر میتونی بگی دردش چه جوریه

هر چقدرم درد داشته باشی مثل زایمان طبیعی 

هر چقدر زود تر راه بری زودتر خوب میشی😍

نترس من مریض میشدم میمردم آمپول نمیزدم😑آنقدر از درد داشتن میترسیدم 😅دکترم گفت تا وقتی عمل بری زیاد پرس و جو نکن بجز ترس و اضطراب چیزی بدست نمیاری

من رفتم بستری شم یه نفر بود 7 روز میشد سز کرده بود ولی بیمارستان بود حالش خوب نبود به من گفت فرار کن ...

وای راست میگی بعضیا بدزخمن شما پمپ درد نداشتی؟

جواب ابلهان خاموشی است
هر چقدرم درد داشته باشی مثل زایمان طبیعی  هر چقدر زود تر راه بری زودتر خوب میشی😍 نترس من مری ...

اره منم از امپول میترسم کلا ترسوام از طرفی توان زایمان طبیعی ندارم به همون سزارین راضی ام امیدوارم بتونم ی دکتر پیدا کنم واسه سز اختیاری 

جواب ابلهان خاموشی است
میخوای سزارین کنی؟ چرا انقدر میترسی😑

راستش تو شهر ما به هیچ عنوان سز اختیاری انجام نمیدن ولی من امیدوارم اخر سزارین شم ولی در کل کنجکاوم بدونم بعد عمل واقعا ادم در چه حد اذیت میشه

جواب ابلهان خاموشی است
راستش تو شهر ما به هیچ عنوان سز اختیاری انجام نمیدن ولی من امیدوارم اخر سزارین شم ولی در کل کنجکاوم ...

منم تو شهرمون نبود رفتم مرکز بیمارستان خصوصی بستری شدم عالی بود زیاد اذیت نمیشی نترس