2777
2789
استارتر میتونی بگی دردش چه جوریه

عزیزم من پمپ درد داشتم شیافم برام میزدن زیاد متوجه درد نبودم تا وقتی دراز کشیده بودم موقع بلندشدن سرم گیج میرفت دلمم درد داشت نه مثل پریودی ها درده زخم ..شوهرم پیشم بود کلی کمکم کرد تا راه برم 

اره منم از امپول میترسم کلا ترسوام از طرفی توان زایمان طبیعی ندارم به همون سزارین راضی ام امیدوارم ب ...

من مجرد بودم میگفتم بمیرم زایمان طبیعی نمیکنم  باید سز بشم تو شهر غریب زایمان کردن و به زایمان طبیعی در دیار خودم ترجیح دادماااااا😂منو آنقدر ترسونده بودن رفتنی بیمارستان میلرزیدم😓😓عررررر میزدم میترسم نمیااااام😢مامانم اینجوری نگام میکرد😒😒😒

رسیدیم اونجا آماده شدم با ترس پرستار اسمو  صدا زد گفت حاضری بریم عزیزم😍من برگشتم به مامانم گفتم من رفتم باااای😁مامانم میگفت قرار بود اینجوری بری عمل عرررر زدنت برا چی بود نمیرم نمیخوااام😂😂😂😂😂😂

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مثلا مرکز استانم به هیچ عنوان انجام نمیدن

چرا مثلا😑به دکترت بگو پرونده درست کنه برات تا مجبور کنن سز بشی 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
چرا مثلا😑به دکترت بگو پرونده درست کنه برات تا مجبور کنن سز بشی 

دکتر من ی دکتر معروفه تو شهرمون قبلا همه رو از دم سزارین میکرد حالا به هیچ عنوان دوتا بیمارستان خصوصی تو شهرمون داریم که یکیش رتبه اول و تو زایمان طبیعی کسب کرده انجام نمیدن😖😖😖😖

جواب ابلهان خاموشی است
دکتر من ی دکتر معروفه تو شهرمون قبلا همه رو از دم سزارین میکرد حالا به هیچ عنوان دوتا بیمارستان خصوص ...

وا ی🤐من دوستم خودشو میکشت سزارین بشه😅ولی نکردن گفت طبیعی زایمان کن خیللللی میترسی آنقدر خوب زایمان کرد درد شم کم بود زودم زایمان کرد  بستگی به بدن هم داره انشالله هر چی میخوای همون بشه😍😘😍😘

وا ی🤐من دوستم خودشو میکشت سزارین بشه😅ولی نکردن گفت طبیعی زایمان کن خیللللی میترسی آنقدر خوب زایمان ...

میدونی من قدم کوتاهه هیکلم ریزه اس بعید میدونم لگنم خوب باشه 

ممنون عزیزم برام دعا کن🙏🙏🙏🙏

❤❤❤❤❤❤

جواب ابلهان خاموشی است