خانما من اکثر جهیزیه امو پدرم خریده خودمم شاغلم چند تا چیز به نظرم بی استفاده اومد و نخریدم ولی الان یه خانم رو پیدا کردم قسطی وسیله میده بدون پیش قسط حالا چیزایی که نخریدم رو میخوام خودم قسطی بخرم بنظرتون کدوم واجب تره تو خونه؟؟
گوشت چرخ کن
۱۲۳برقی
اسپرسوساز
سبزی خورد کن
بخارشوی
♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
شدیدا اهل قهوه هستیم هم خودم هم همسرم از اون کوچولو ها که رو گاز میذارن گرفتم از اون بزرگا منظورمه
خوب پس بیین همشون یه جوری واجبن خوب ولی خوب بخار شو زیاد نه اگه اولویت بندی بخوای
یک دو سه
اسپرسو ساز (باتوجه به شرایط شما)سبزی خرد کن ابمیوه گیری چرخ گوشت بخارشو ببین من خودم گوشت چرخ کرده بیرونو کعتقدم خیلی چیزای الکی ممکنه قاطی کنن با توجه به کرونا که باید بشورم سبزی اماده هم که اصلا باهاش موافق میستم شرایطو ببین