2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر از اسپرسو ساز همه واجبن بنظرم یک دو سه برقی از همه واجب تر  البته اگه اهل قهوه نیستی

شدیدا اهل قهوه هستیم هم خودم هم همسرم از اون کوچولو ها که رو گاز میذارن گرفتم از اون بزرگا منظورمه

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

چرخ گوشت و سبزی خورد کن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
چرخ گوشت خوبه که . خودت چرخ کن بهداشتی تره . خرد کن اگه منظورته و نداری مشابهشو اونم خیلی خوبه

چهارکاره دارم از اونام ینی داره؟؟

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
اگه 123کار چرخ گوشت رو بکنه خوبه..من استفاده میکنم از چرخ گوشتم من نیاز به بخار شو نداشتم تا حالا ک ...

میگم با چرخ گوشت میشه فلافل درست کرد؟؟

شدیدا اهل قهوه هستیم هم خودم هم همسرم از اون کوچولو ها که رو گاز میذارن گرفتم از اون بزرگا منظورمه

خوب پس بیین همشون یه جوری واجبن خوب ولی خوب بخار شو زیاد نه اگه اولویت بندی بخوای

یک دو سه

اسپرسو ساز (باتوجه به شرایط شما)سبزی خرد کن ابمیوه گیری چرخ گوشت بخارشو ببین من خودم گوشت چرخ کرده بیرونو کعتقدم خیلی چیزای الکی ممکنه قاطی کنن با توجه به کرونا که باید بشورم سبزی اماده هم که اصلا باهاش موافق میستم شرایطو ببین