😕خیلی ازش متنفر شدم من بینی عملیه البته مجردی عمل کردم بعد گفت عمل بینی خوب نیست باید ب اندامت برسی حالا اندامم مشکلی نداره یه خورده شکم دارم چون تیرویید دارم و دکتر رفتم حالا اینو تو یه جمع گفت ک من ازت راضی نیستم حالا چی یه هزاری نداره بده من برم باشگاه و... تو جمع خانوادش منو خیلی خار کرد 24 ساعته این زنای لخت و.... نگا مکنه حالم ازش بهم مخوره دوس ندارم ببینمش 😔😥قدم 169 وزنم 68 چیکار کنم بنظرتون از دیشب ک از مهمونی اومدیم یک کلمه هم باهاش صحبت نکردم
شوهر خاله ی منم هر وقت ماهواره میبینه کلی فحش خالم میده که به اینا میگن زن نه توی انتر با ای قیافه و هیکلت یا ماهوارتو بزن خراب کن یا شوهرتو تخریب کن بگو کاش تو هم اندامت مثل یکی از این مردا بود
بخدا الان چند وقته بیکاره همش باهاش میسازم چندین بار کتکم زده و... ولی خیلی بی ادبه بخدا یه حرفی. زد دلم نمیخا بگم یعنی یه حرف خیلی زشت خاهرش بود دامادشون بود مادرش بود
شوهر خاله ی منم هر وقت ماهواره میبینه کلی فحش خالم میده که به اینا میگن زن نه توی انتر با ای قیافه و ...
این ماهواره بده .شوهر همسایه ماهم بهش میگه بد ریخ زشت .ماهواره دارن رو شون تاثیر میزاره هرچی ک باشه اونه با این همه گریمو لباس لختی و مانکن .منم دلم هوس میکنه