2821
2789
عنوان

شوهرم میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 86 پست
شوهر خاله ی منم هر وقت ماهواره میبینه کلی فحش خالم میده که به اینا میگن زن نه توی انتر با ای قیافه و ...

ربطی به ماهواره نداره 

الکی دلداری ندید به خودتون 

موضوع هیز و هول بودن طرفه 

و بی شخصیت بودنش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بخدا الان چند وقته بیکاره همش باهاش میسازم چندین بار کتکم زده و... ولی خیلی بی ادبه بخدا یه حرفی. زد ...

خوب وقتی این همه سازش میکنی اونم میگه حتما من خیلی عالی ام و هرچی میگم حقشه که سکوت میکنه

ربطی به ماهواره نداره  الکی دلداری ندید به خودتون  موضوع هیز و هول بودن طرفه  و بی ...

دقیقا کلا این عادتشه یکیم ببینه شکل خر میگه به به بعد وقتی میخام قهر کنم میشینه گریه کردن اه اه حالمو بد کرده سوسول مامانی 

چون از همون اول تو مغزمون جا انداختن که مهم زن هست که باید خوشکل باشه و خوش هیکل 

خوب تقصیر خودمونه اونا هم مثل شما دارن میگن چون زن میبینن فلان میشن ما اول باید خودمونو تغییر بدیم 

آره اینم دو تا پسر خوشتیپ ببینه تعریف کنه ازش ببینه شوهرش چی میگه مردا خیلی هیز شدن 

والا الان من ک زنم صفحه اینستارو باز میکنی یه چیزایی میاد باخودم میگم کاش منم هیکلم مثه اینا بود 😑

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
دوستان متخصص این مشکلات هم تقصیر ماهواره  و پوشش بقیه خانم هاست؟😑

والا ماهم داریم اما شوهرم نمیتونه سرشو بخاورونه هر کاری باشه نه نمیگه اینا بهانه اس که تقصیرارو از مردا دور کنن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش