2777
2789
عنوان

شوهرم میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 86 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بهش بگو خوشت میاد تو جمع ایرادت رو بگم .خودش خیلی بی نقصه؟مردا اونقدر زنهای مختلف دیدن تو خیابون که ...

پس چرا این همه مرد خوشهیکل رو میبینن نمیگن زنم حالش خراب میشه دلش میخواد خودشؤن عین چنگیز خان مغولن

از ماهواره از گوشی و... 

شوهر خاله ی منم هر وقت ماهواره میبینه کلی فحش خالم میده که به اینا میگن زن نه توی انتر با ای قیافه و هیکلت یا ماهوارتو بزن خراب کن یا شوهرتو تخریب کن بگو کاش تو هم اندامت مثل یکی از این مردا بود 

[QUOTE=157286209]چند سالتونه؟؟؟[/QUOTE تازه رفتم تو 20 سال 

محلش  نده لباس لختی بپوش به خودت برس .الکی بگو همسایه اومده ازم پرسیده چی میخوری رو فرمی 😑😑😂😂😂از خودت تعریف کن 

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
شوهر خاله ی منم هر وقت ماهواره میبینه کلی فحش خالم میده که به اینا میگن زن نه توی انتر با ای قیافه و ...

این ماهواره بده .شوهر همسایه ماهم بهش میگه بد ریخ زشت .ماهواره دارن رو شون تاثیر میزاره هرچی ک باشه اونه با این همه گریمو لباس لختی و مانکن .منم دلم هوس میکنه 

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
پس چرا این همه مرد خوشهیکل رو میبینن نمیگن زنم حالش خراب میشه دلش میخواد خودشؤن عین چنگیز خان مغولن

آره اینم دو تا پسر خوشتیپ ببینه تعریف کنه ازش ببینه شوهرش چی میگه مردا خیلی هیز شدن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز