2821
2789
عنوان

شوهرم میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 86 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ربطی به ماهواره نداره  الکی دلداری ندید به خودتون  موضوع هیز و هول بودن طرفه  و بی ...

دلداری نیست چون ذات مرد تنوع طلبه صد در صد درسته که مرد باید چشم پاک باشه ولی تاثیر ماهواره هم کم نیست و اونایی هم که میگن هیچ تاثیری نداره اونا هم دارن  خودشون گول میزنن 

چندبار خاستم قهر کنم برم شهر خودمون ولی گریه زاری ک خودمو میکشم گفتم یه وقت دیگه بهش بدم الانم دلمو ...

کتک زد حتمااا برو وقتی که نبود ،تا بیا دنبالت نازتو بکشه بفهمه یه ماست چقد کره داره

والا ماهم داریم اما شوهرم نمیتونه سرشو بخاورونه هر کاری باشه نه نمیگه اینا بهانه اس که تقصیرارو از م ...

دقیقا موافقم 

بعضی از دوستان فکر میکنن شوهر یه بچه ۴ ساله ست که باید مراقب دریافت هاش باشن 

و خودش هیچ مسئولیتی در قبال رفتارش نداره 

ولی اختیار زیاد داره 

والا الان من ک زنم صفحه اینستارو باز میکنی یه چیزایی میاد باخودم میگم کاش منم هیکلم مثه اینا بود 😑

واقعا

آدم دلش میخواد نگاه کنه 

واقعا خراب شده روزگار

مرداهاهم بدن ولی خب مقصر۱۰۰‎٪نیستن

اینکه مشکلات رفتاری یک مرد رو انداخت گردن ماهواره و پوشش بقیه 

ببخشین ها ولی یه سر چشمش ب اونا باشه و خانومی ک ب خودش نرسه مقایسه میکنه زن خودشو با اونا در نتیجه یا میره با یکی مثه اونا .یا هم قر میزنه تو زشتی فلان 

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
ببخشین ها ولی یه سر چشمش ب اونا باشه و خانومی ک ب خودش نرسه مقایسه میکنه زن خودشو با اونا در نتیجه ی ...

بعد عقلش نمیرسه که اونا کلی خرج میکنن خودش یه کرم دست واسه زنش نمیخرخ ?

دقیقا موافقم  بعضی از دوستان فکر میکنن شوهر یه بچه ۴ ساله ست که باید مراقب دریافت هاش باشن&nbs ...

من قبلاک به شوهرم راجبع این پلنگاکه حرف میزدم میگفت زیباییشون ک ذاتی نیست

بعدم اینکه اونا شغلشون اینکه هزارکاربکنن ک قشنک دیده بشن به نوعی بازار پسند باشن

که همینطور هم هست

والا الان من ک زنم صفحه اینستارو باز میکنی یه چیزایی میاد باخودم میگم کاش منم هیکلم مثه اینا بود 😑

دقیقاااا من نمیدونم اینا چرا فکر میکنن هر کی هر جور خواست بگرده و همه چی بره نگاه کنه ولی نباید هیچ تاثیری رو مرد داشته باشه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش