2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وات؟ 

گوشت کجا تو زودپز سیاه میشه؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

احتمالا تو زودپزت سیاه هست که خورشتتو سیاه میکنه یا سیم ظرفشویی حسابی بسابش یا بده شوهرت محکم تمیزش کنه دیگه سیاه نمیشه 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

عزیزم این احتمالاگوشت گوسفنددوسه ساله س که قطعادیرپزه.یابایدازشب قبل بذاری توقابلمه حدودای ساعت۱۲شب وزیرش زیردیگی بذاری که باحرارت کم بپزه وآبش تموم نشه که تاروزبعدش قشنگ بپزه وبهش ابتدااصلانمک نزنی.

یااگه میخوای طول روزبپزی بایدبذاری حتماتوزودپزتاخوب بپزه.توقابلمه بذاری برای شب بایدمنتظرپخته شدنش باشی.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
عزیزم این احتمالاگوشت گوسفنددوسه ساله س که قطعادیرپزه.یابایدازشب قبل بذاری توقابلمه حدودای ساعت۱۲شب ...

خب الان میخام قیمه درست کنم

گوشت جدا بزارم تو زودپز؟

خوب ک پخت بعد قیمه بزارم

بلد نیستم اصن نمدونم چکارکنم😞😞😞

خب الان میخام قیمه درست کنم گوشت جدا بزارم تو زودپز؟ خوب ک پخت بعد قیمه بزارم بلد نیستم اصن نمدون ...

عزیزم لپه روجداتوقابلمه بپز

بعدتوزودپزپیازسرخ کن گوشتتوتوش خوب تفت بده زردچوبه،فلفل بزن ولی نمک نزن چون گوشتش خودبخودسفته ونمک دیرپزترش میکنه.بعدآبجوش بریزبذار۴۵دقیقه بپزه درشو بازکن اگه خوب نپخته بوددوباره یه ربع دیگه بذاربپزه.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
رب کی بریزم؟ ببخشیدا😞

خواهش میکنم گلم

من بعدازپختش رب روتوروغنِ کم تفت میدم لپه ی پخته هم میریزم توش یه تفت کوچیک میدم بعدمیریزم توگوشتم.

تعریف ازخودنباشه قیمه هامم خوشمزه میشه همیشه.

لیموامانی هم که آخراش میندازم توش.بانمک.