2777
2789
خواهش میکنم گلم من بعدازپختش رب روتوروغنِ کم تفت میدم لپه ی پخته هم میریزم توش یه تفت کوچیک میدم بع ...

ممنون عزیزدلم

مرسی

ولی نمدونم چرا قیمه ام سیاه میشه رنگش تو زودپز

مثلا کدر میشه...؟علتش چیه

زودپزمم تازس.سیاه نیس داخلش

ممنون عزیزدلم مرسی ولی نمدونم چرا قیمه ام سیاه میشه رنگش تو زودپز مثلا کدر میشه...؟علتش چیه زودپ ...

ازکدوم زودپزاس گلم؟

میتونی عکسشوبذاری؟

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پارس استیل الان میزارم

باشه منتظرم.لایک کن

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

عزیزم مامان من میگه هرزودپزی رواولین بارتوش شیربپزیدتابه اصطلاح عمل بیادودیگه هیچی توش خراب نشه.

امروزگوشتتوتوش بپزبعدیه روزشیربخرتوش بپزان شاءالله درست میشه.

نترس عزیزم درشواگه درست ببندی صداش طبیعیه وقتی صداش دراومدزیرشوخوب کم کن بذاربپزه.

آب توش دیگه چشمیه وباتجربه دستت میادنبایدبقدری آب بریزی که بعدازپخت خیــــــــلی آبدارباشه،نبایدم خیلی کم آب باشه که بسوزه گوشتت.

بعدم موقع تفت دادن پیازوگوشت شعله روملایم کن باحوصله انجام بده که نسوزن چون همین سوختن پیازهم باعث کدرشدن گوشتت میشه.

نترس عزیزم درشواگه درست ببندی صداش طبیعیه وقتی صداش دراومدزیرشوخوب کم کن بذاربپزه. آب توش دیگه چشمی ...

مرسی عزیزدلم

ممنون بابت وقتی ک گذاشتی و راهنمایی کردی مهربونم

خدا خیرت بده گلم

تشکرررررر🌹🌷😘

مرسی عزیزدلم ممنون بابت وقتی ک گذاشتی و راهنمایی کردی مهربونم خدا خیرت بده گلم تشکرررررر🌹🌷😘

برام دعاکن دوستم😍

چشم حتما  رفتم حرم حتما حاجت دلت روا ان شاءا... عزیزم

گلم خورش پختی؟

خوب شد؟🎈

سلام عزیزم   

برای گوشت دیرپز من هیچ وقت اول پخت نمک اضافه نمیکنم. اگر گوشتم یخی باشه بعد از خارج کردن از فریزر قشنگ میگذارم یخش خوب در دمای محیط باز بشه. رب رو آخر غذا اضافه میکنم. اگر نیاز باشه که آب اضافه کنم حتما از چای ساز، آب جوش بر می دارم. کیوی داشته باشم به قابلمه اضافه میکنم. کیوی خیلی گوشت رو ترد و نرم میکنه. ضمن اینکه مزه غذا تغییر ملموسی نداره. سرکه هم بد نیست امتحان کنی. در کاهش زمان پخت موثره. من ادویه جادوی مزه که برای پخت سریعتر گوشت بکار میبرم بیشتر زنجبیل و فلفل سیاه هستند. این یک مقاله خوب در خصوص ادویه بامزه و چاره گوشت دیرپز هستش که راز خوشمزه ها رو بهت میگه. دوست داشتی بخونش: گوشت دیرپز