خانمای محترم منو راهنمایی کنین، واقعا ماشین ظرفشویی تمیز و ضد عفونی می شوره؟ قرص بهتره یا پودر یا ژل؟ در کنار هر کدوم از اینها نمک ظرفشویی هم بااااید اضافه شه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب نظر من پودر و مایع از قرص بهتره چون بسته به کثیفی یا تمیزی ظرفها هرچقدر ک بخوای میریزی .
من فقط مایع استفاده میکنم نیازی ب نمک هم نداره
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
بله. واقعا تمیز و بهداشتی میشوره. هم جون ادم رو نجات میده و هم اینکه شست و شوی با دست از نظرم بهداشتی نیست زیاد. من قرص استفاده میکنم برای ماشین ظرفشویی