2777
2789
عنوان

وای داداشم داره تو خواب حرف میزنه

380 بازدید | 19 پست

خیلی گوگولی و بانمک شده ای خدا ابجیش به فداش

نشسته میگه اببجی به حضرت عباس من اونکار نکردم

میگم باشه بخواب میگه بخدا من مرد شدم  😂😂😂😂😂😂۸سالشه.

هر شب تو خواب حرف میزنه.

فرداش براش تعریف مییکنیم ک چیا گفته باورش نمیشه میگه یادم نیس.

البته ازوقتی مدرسه ها شروع شد استرسی شده هرشب حرف مییزنه تو خواب راه هم میره هرشب در قفل میکنیم.ایین مشکل خاصیه؟درمان داره؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همکار سوهرم اینجور شب کاری می خوابن میگه ساعت سه شب راه میفته تو محیط کارهمجا رو هم تاریک میکنه یبار با کپسول اتش نشانی میزد تو زمین بعد رفتن سراعش خواب بود بعد بیدار میشه نمیدونه یا با چاقو میزد تو درخت میگن خواب گرده

داداش منم چند شب پیش داشت تو خواب راجبه امریکا و ترامپ حرف میزد 

البته گوگولی نیست ۲۲سالشه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

وووویییی خوووودا چ گوگوووولیییییی  

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
داداش من ۲۶ سالشه هنوز توخواب حرف میزنه نوجوان ک بود هر کاری ازصب تاشب میکرد توخواب تعریف میکرد

شوهر من اینجوریه شبا بالاسرش باید بشینم گوش کنم چیکارا کرده😄

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

شوهر من اینجوریه شبا بالاسرش باید بشینم گوش کنم چیکارا کرده😄

این زیر ابی بره .ی شب لو میره😆😆😆

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

ن منم اینجوری بودم و هستم 🤣🤣خندم گرفت ب کارای خودم ی شب بالشمو برداشته بودم توش فوت میکردم بعد ابجیمو بیدارکردم میگفتم پاشو این باد نمیشه وای چقدر خواهرمو اذیت کردم 🤣🤣

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
این زیر ابی بره .ی شب لو میره😆😆😆

اره پسرامم به باباشون رفتن خواهرشوهرامم همینطور فقط وقتی بیدارم و اونا خوابن خیلی حال میده 😂

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤