2777
2789
عنوان

گروه امید.گروه نارنجی هستیم .😍😍😘😘💪💪💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 366 پست
ما خودمون هم عضو بامداد خمار هستیم فقط اینجا بهم کمک میکنیم و رقیب هم میشیم.وگرنه همه تو بامدادخمار ...

منم می‌خوام عضو بامداد خمار شم ولی نمی‌دونم باید چیکار کنم

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم می‌خوام عضو بامداد خمار شم ولی نمی‌دونم باید چیکار کنم

برو تایپیک بامداد خمار بخون

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
اگه ممکنه لینکشو واسم بذار یا تگم کن توش

تگم کار نمیکنه  .سرچ کن میاد

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
منم نارنجی ام با دوازده کیلو اضافه وزن

عزیزم بیا تایپیک بارانبانوو همینجام کامنت گذاشته.تایپیک من و دوستام

سلام عزیزم خوبی

من دیشب و امشب هر کاری کردم نتوستم تگت کنم.

میخواستم با هم باشیم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام عزیزم خوبی من دیشب و امشب هر کاری کردم نتوستم تگت کنم. میخواستم با هم باشیم.

سلام عزیز دلم مرسی شما ها خوبین. آره سایت با من لج نه میتونم کسی تگ کنم نه تگ میشم میبینی تروخدا.لایک کنی یا کامنت برام بزاری میبینم .حالا کجا بودی بیام

😂😂😂😂

تو چالش پاییزی،شبها برای گزارش که میدیم.دوست داشتم شما هم باشین.

کاهشت چطور بود؟چقدر این هفته کم کردین؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
😂😂😂😂 تو چالش پاییزی،شبها برای گزارش که میدیم.دوست داشتم شما هم باشین. کاهشت چطور بود؟چقدر این ...

قربونت آره منم دوست دارم شب ساعت چند میری منم بیام.والا راستش بگم دیروز رفتم رو ترازو شدم ۷۷۷۰۰ تو یک هفته ۷۰۰ گرم کردم با این میشه ۱ کیلو ولی ببخشید موقع تخمک گذاری بازم شدید اضافه وزن کاذب دارم بخاطر احتساب آب یکی دو روزه درست میشه.دیروز نگم کلا روز خیلی بدی برام بود تا شب یک چیز کمی خوردم ولی شب شوهرم کباب خریده بود منم خوردم 

.خودت چیکار کردی؟😘

من تایپیک زدم گروه نارنجی بیان باهم رقیب باشیم بارانبانوو گفت من میزنم تو بپاک گفتم فرقی نداره تو و من اونم همینطوری گفت بلخره قرار شد اون بزنه اما بعدش دیدی قفل کرد.حالا خواستی شب بیا همینجا بحرفیم یا میریم اون تایپیک اصلی .

قربونت آره منم دوست دارم شب ساعت چند میری منم بیام.والا راستش بگم دیروز رفتم رو ترازو شدم ۷۷۷۰۰ تو ی ...

آفرین خیلی خوبه.

منم این هفته پری میشم.فک نکنم بتونم وزن بدم😀😀

نوش جونت.

انشاءالله که خیر بوده

من تایپیک زدم گروه نارنجی بیان باهم رقیب باشیم بارانبانوو گفت من میزنم تو بپاک گفتم فرقی نداره تو و ...

باشه میام.

اگه اشکالی نداره.بچه ها را بگم بیاین اینجا.

من دیشب شوهرم خونه مامانم میگه همش ترازو بدسته😎😎🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂