تو که ماشالله عالی هستی باریکلا رقیب خیلی خوبی هستی.
منون عزیزم🥰🥰🥰🥰
خوبی از خودته😍😍😍😍😍😍😍
انشاءالله شما هم هفته دیگه دست پر هستی
💪💪💪💪💪
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است. گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺 توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز وزن کردم.همون ۷۳.۵ بودم.دلم میخواد یه ترازوی دیجیتالی بخرم.
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است. گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺 توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
چقدر خوب من مریضم همچنان نمیتونم ورزش کنم😔😔😔ترازوی دیجیتالی خوبه ولی بعصی وقتا هی هنگ میکنه مثلا من میرم روش میبینی تو یک دقیقه دوتا وزن مختلف میده🤣حالا آلمانی خیر سرش.فکرش نکن همینقدر که وزنت معلوم میشه کافی
میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
چقدر خوب من مریضم همچنان نمیتونم ورزش کنم😔😔😔ترازوی دیجیتالی خوبه ولی بعصی وقتا هی هنگ میکنه مثلا ...
اشکالی نداره.خودت را تقویت کن تا هر چه زودتر خوب بشی.
یعنی دیجیتالی خوب نیست؟