2777
2789
عنوان

گروه امید.گروه نارنجی هستیم .😍😍😘😘💪💪💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 366 پست
تو که ماشالله عالی هستی باریکلا رقیب خیلی خوبی هستی.

منون عزیزم🥰🥰🥰🥰

خوبی از خودته😍😍😍😍😍😍😍

انشاءالله شما هم هفته دیگه دست پر هستی

💪💪💪💪💪

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
منون عزیزم🥰🥰🥰🥰 خوبی از خودته😍😍😍😍😍😍😍 انشاءالله شما هم هفته دیگه دست پر هستی 💪💪💪💪💪

آره انشالله ا. این هفته دبگه مثل قبل میرم جلو😘

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منون عزیزم🥰🥰🥰🥰 خوبی از خودته😍😍😍😍😍😍😍 انشاءالله شما هم هفته دیگه دست پر هستی 💪💪💪💪💪

سلام شبت بخیر .نیستی کم پیدایی عزیزم این هفته چقدر کم کردی؟😍😘

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

سلام عزیزم

خوبی جیگر

امروز وزن کردم.همون ۷۳.۵ بودم.دلم میخواد یه ترازوی دیجیتالی بخرم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام عزیزم خوبی جیگر امروز وزن کردم.همون ۷۳.۵ بودم.دلم میخواد یه ترازوی دیجیتالی بخرم.

چقدر خوب من مریضم همچنان نمیتونم ورزش کنم😔😔😔ترازوی دیجیتالی خوبه ولی بعصی وقتا هی هنگ میکنه مثلا من میرم روش میبینی تو یک دقیقه دوتا وزن مختلف میده🤣حالا آلمانی خیر سرش.فکرش نکن همینقدر که وزنت معلوم میشه کافی 

چقدر خوب من مریضم همچنان نمیتونم ورزش کنم😔😔😔ترازوی دیجیتالی خوبه ولی بعصی وقتا هی هنگ میکنه مثلا ...

اشکالی نداره.خودت را تقویت کن تا هر چه زودتر خوب بشی.

یعنی دیجیتالی خوب نیست؟

اشکالی نداره.خودت را تقویت کن تا هر چه زودتر خوب بشی. یعنی دیجیتالی خوب نیست؟

مرسی .خوبه .حالا اگه نداری با همون بساز فکر نکن چیز خاصی دیجیتالی اونم بعضی وقتا میبینی مشکل پیدا میکنه