.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 عنوان سابسیژن 2995 بازدید | 41 پست سلام خانوما کسی تا حالا انجام داده؟؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین 1399/07/06 | 21:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیداتنها عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 4245 من میخام انجام بدم تا بعد کرونا برم الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 من میخام انجام بدم تا بعد کرونا برم خواهرم انجام داده.شما دکترت بهت گفته بعدش باید چربی تزریق کنی؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 چی هست برا پوسته ک قسمتایی ک چال شده رو درس میکنن خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شیداتنها عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 4245 خواهرم انجام داده.شما دکترت بهت گفته بعدش باید چربی تزریق کنی؟ برا خواهرتون جواب داد؟ جا جوشهاش صاف شد؟به من گفت بیا سابسیژن کن جا جوشات صاف میشه..گفتم چند جلسه گفت بستگی داره به پوستت شاید یک جلسه یا بیشتر..ولی نگفت تزریق چربی میخاد الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 برا خواهرتون جواب داد؟ جا جوشهاش صاف شد؟ به من گفت بیا سابسیژن کن جا جوشات صاف میشه..گفتم چند جلسه ... دیروز انجام داده فعلا ک ورم داره مشخص نیس.خواهرمم گفته دو سه جلسه برا تکمیل کارش باید بره البته مثل سری اول نیس دیگه راحته خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شیداتنها عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 4245 دیروز انجام داده فعلا ک ورم داره مشخص نیس.خواهرمم گفته دو سه جلسه برا تکمیل کارش باید بره البته مثل ... وحشتناکه؟ کبود شده؟ الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 وحشتناکه؟ کبود شده؟ گفت حتی اندازه سر سوزنی درد نداشتم و ندارم.ولی ورم وحشتناک داشت الان بهتره بعضی جاها هم زخم و کبودیه ک تو یه هفته خوب میشه خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شیداتنها عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 4245 گفت حتی اندازه سر سوزنی درد نداشتم و ندارم.ولی ورم وحشتناک داشت الان بهتره بعضی جاها هم زخم و کبودیه ... ممنون دوست گلم که جواب دادید..اخه منشی دکتر بهم گفت تا دو هفته کبود و خون مرده است نگران شدم نکنه وحشتناک بشم😁😁😁 مرسی جواب دادی شاد باشی الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 ممنون دوست گلم که جواب دادید..اخه منشی دکتر بهم گفت تا دو هفته کبود و خون مرده است نگران شدم نکنه وح ... خواهش میکنم عزیزم انشالله جواب عالی میگیری خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
محمدصالحی عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 37 کار ساب سیژن تو کلینیک دکتر نیلفروش زادرو واقعا پیشنهاد میدم. چون خود دکتر نیلفروش زاده مبدع ساب با کانوال هستن. دیگه چه بهتر که برید پیش ایشون. خیالتون هم راحته. البته پیج اینستاشم: https://www.instagram.com/nilforoushzadeh.clinic/
موناسعادت عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 44 کلینیک جردن یا همون کلینیک دکتر نیلفروش زاده عالیه یعنی شک نکنین واسه انجام کارای زیباییتونhttps://www.instagram.com/nilforoushzadeh.clinic/
موناسعادت عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 44 کار ساب سیژن تو کلینیک دکتر نیلفروش زادرو واقعا پیشنهاد میدم. چون خود دکتر نیلفروش زاده مبدع ساب با ... اتفاقا از ساب هم قبل و بعد گذاشته بودن تو اینستاشون.. منم شنیدم که مرکز ساب سیژن در ایران کلینیک جردن هست