khandooon مدیر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 254 عنوان اگه طرف ...... | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 25 پست به یکی از اقواممون تو واتساپ پیام دادم که شرایط رابطمون در چند ماه اخیر خوب نبود و بی خبر بودیم چند بارم بیرون منو دیده بود خودشو زد به اون راه بعد پشیمون شدم که پیام دادم حذف کردم حالا اومده نوشته شما؟اینم بگم آیدیم اسم خودمه😑😑 1399/07/06 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندمک__ عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2481 خب اسممو اسم خودم گذاشتم که میدونم عزیزم واتس مثل تلگرام نیس که اگه طرف شمارتو سیو نداشت ایدیت بیفته فقط شمارت میفته تو گروه واتس ک ایدیت معلومه اونم کنار شمارت انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
گندمک__ عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2481 آها نمیدونم آخه ما کلی با هم حرف زده بودیم پیامامم یعنی حذف کرده! خیلیا هستن پیامارو خذف میکنن این احتمالم شمارت واس این خذف شده ک یا گوشیشو عوض کرده یا ریست چیزی کرده انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 میخوام پیامشو کلا سین نزنم بهتر نیست؟؟ پیامشو باز نکن. با اسمش باهم پاک کن خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
khandooon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 254 میدونم عزیزم واتس مثل تلگرام نیس که اگه طرف شمارتو سیو نداشت ایدیت بیفته فقط شمارت میفته تو گ ... آها مرسی عزیزم🌷🌷
khandooon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 254 پیامشو باز نکن. با اسمش باهم پاک کن آره همین کارو میکنم
گندمک__ عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2481 آها مرسی عزیزم🌷🌷 خواهش میکنم🌹🌹🌹 انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
khandooon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 254 خیلیا هستن پیامارو خذف میکنن این احتمالم شمارت واس این خذف شده ک یا گوشیشو عوض کرده یا ریست چیزی کرد ... نمیدونم احتمالش هست!ولی من از اونجایی میگم از عمد بوده که چند بار تو بیرون منو دید خودشو زد به اون راه و.....
گندمک__ عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2481 ❤❤ ❤️❤️❤️❤️ انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
گندمک__ عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2481 نمیدونم احتمالش هست! ولی من از اونجایی میگم از عمد بوده که چند بار تو بیرون منو دید خودشو زد به اون ... شاید کسی خاسته میونتون خراب کنه انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
khandooon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 254 شاید کسی خاسته میونتون خراب کنه اینو که مطمئنم یه عده آدم هستن که پشت سر من سعی کردن منو جلو تمام اطرافیانم بد نشون بدنالبته دیگه واسمم مهم نیست هر کی خواست باور کنه راه باز جاده دراز چون همه میشناسن اون آدمارو هر کیم نخواست باور کنه تو دل من جا داره🤷♀️🤷♀️