2777
2789
عنوان

اگه طرف ......

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 25 پست
خب اسممو اسم خودم گذاشتم که

میدونم عزیزم واتس مثل تلگرام نیس که اگه طرف شمارتو سیو نداشت ایدیت بیفته فقط شمارت میفته 

تو گروه واتس ک ایدیت معلومه اونم کنار شمارت

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
آها نمیدونم آخه ما کلی با هم حرف زده بودیم پیامامم یعنی حذف کرده!

خیلیا هستن پیامارو خذف میکنن این احتمالم شمارت واس این خذف شده ک یا گوشیشو عوض کرده یا ریست چیزی کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام پیامشو کلا سین نزنم بهتر نیست؟؟

پیامشو باز نکن. با اسمش باهم پاک کن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
خیلیا هستن پیامارو خذف میکنن این احتمالم شمارت واس این خذف شده ک یا گوشیشو عوض کرده یا ریست چیزی کرد ...

نمیدونم احتمالش هست!

ولی من از اونجایی میگم از عمد بوده که چند بار تو بیرون منو دید خودشو زد به اون راه و.....

نمیدونم احتمالش هست! ولی من از اونجایی میگم از عمد بوده که چند بار تو بیرون منو دید خودشو زد به اون ...

شاید کسی خاسته میونتون خراب کنه

شاید کسی خاسته میونتون خراب کنه

اینو که مطمئنم یه عده آدم هستن که پشت سر من سعی کردن منو جلو تمام اطرافیانم بد نشون بدن

البته دیگه واسمم مهم نیست هر کی خواست باور کنه راه باز جاده دراز چون همه میشناسن اون آدمارو هر کیم نخواست باور کنه تو دل من جا داره🤷‍♀️🤷‍♀️