2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست

دله بی تاب چشم بی خواب ♬♫♪

تو رو میخواد منو دریاب

تو بودی اون پریزاد دلم که انتخابش کردم ♬♫♪

شمعی بشو مثال پروانه به دورت گردم

با یه نگاهت نگاهت دلم میلرزه ♬♫♪

عشقم به چشمات به چشمات

بدون مرزه از تو نمیشه نمیشه ♬♫♪

جدا شه این دل این حس یه دنیا یه دنیا

برام می ارزه از تو نمیشه نمیشه ♬♫♪

برام می ارزه دل شد افسون ♬♫♪

مثل مجنون شدم عاشق با دل با جون

تو بودی اون پریزاد ِ دلم که انتخابش کردم ♬♫♪

شمعی بشو مثال پروانه به دورت گردم

با یه نگاهت نگاهت دلم میلرزه ♬♫♪

عشقم به چشمات به چشمات

بدون مرزه از تو نمیشه نمیشه ♬♫♪

@پریهانم ❤️❤️❤️❤️🤗🌹

───┤ ♩♬♫♪♭ ├───

https://upmusics.com/امید-حاجیلی-پریزاد/

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@830pargol   🤗🌹🌹❤️❤️❤️ بگو چگونه بگذرم از آن نگاه مشرقی ♬♫♪♭ !!! نیامدی بگو چرا رسیده ...

ای جاااانم 😍😍😍‌‌‌‌

ممنونم عزیزدلمممم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

I❤️u

😘😘😘😘😘

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

شلام شلام

خوشکلتون اومد😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

صبح یعنی؛

لَبِ هر پَنجره‌ای وقتِ غزل،

چشمِ تو منتظر حَضرتِ خورشید شود...

درود دوستان پگاهتون شاد🙏🌷🌻

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

- خدایا

در این صبحِ پاییزی‍‍ِ زیبا

به عشقِ تو، پرده یِ صبح را

از پنجره یِ احساسم که

رو به بیڪرانه هایِ آسمان

و دریایِ توست باز می ڪنم

و آرامش را، از تو طلب می ڪنم

پس با نام و یادت می گویم؛

زندگی سلام 🙏‍ 🌻🌹

- مگر می‌شود

صدایم کنی و برگ‌هایِ پاییزی به آغوش درخت باز نگردند؟؟!

مگر می‌شود

نگاهت کنم و زمین بر آسمان نبارد؟!

بیا بیشتر عاشق هم باشیم تا شب سُرمه‌یِ عشق را به چشمانش بکشد..

تا ماه موهایِ خورشید را تویِ آیینه‌یِ صبح ببافد..

تا بهار رویِ زخم‌های پاییز شکوفه بپاشد..

بیا بیشتر عاشق هم باشیم

بیا نظمِ جهان را به هم بزنیم!🌹🌻🙏

💟💝💥

تـو پاییزی‍‍‌ترین بـادی و

طوفانی‌ترین طوفان

منم آن بـرگِ آواره

کـه میرقصم بـه هر سازت🌷💚❤

خیابان ها...

گاهی فقط لازم است چترت را در دست بگیری،بدون هیچ مخاطب خاصی،بدون هیچ دست گرمی....

بشوی هم نفس خیابان هایی که روزی با هم نفست به غرش برگ های پاییزی قهقهه میزدید...

گاه باید تنهایی...تنها بود.🍁🌱

دلـم بـارانِ سـرد صبح

‍‍پاییزی هـوس دارد

کـه نـم نـم می رسد از راه

و عاشق می شود شهری❤❤

سلام دوستیا داشتم مرتب میکردم کتاب حافظ و دیدم تفعلی زدم به نیت همتون هرکس به نیتش برداشت کنه ❤🌹🌿🌻🥀🌷❤❤

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن
منم که دیده نیالوده‌ام به بد دیدن

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن

به پیر میکده گفتم که چیست راه نجات
بخواست جام می و گفت عیب پوشیدن

مراد دل ز تماشای باغ عالم چیست
به دست مردم چشم از رخ تو گل چیدن

به می پرستی از آن نقش خود زدم بر آب
که تا خراب کنم نقش خود پرستیدن

به رحمت سر زلف تو واثقم ور نه
کشش چو نبود از آن سو چه سود کوشیدن

عنان به میکده خواهیم تافت زین مجلس
که وعظ بی عملان واجب است نشنیدن

ز خط یار بیاموز مهر با رخ خوب
که گرد عارض خوبان خوش است گردیدن

مبوس جز لب ساقی و جام می حافظ
که دست زهدفروشان خطاست بوسیدن🙏❤❤

@افروهر     کجایی تو دختر امروز نبودم توهم نیستی که

سلام خوبی ساعت گوشیم عقب بوده نی نی سایت وباز نمیکرد الان درستش کردم  خوبی 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
دله بی تاب چشم بی خواب ♬♫♪ تو رو میخواد منو دریاب تو بودی اون پریزاد دلم که انتخابش کردم ♬♫♪ شمعی ...

ای جان ممنونم از لطفت عزیزم💖💖💖

نام تو را نمی‌دانم
آری
اما می‌دانم
گل‌ها اگر که نام تو را می‌دانستند
نسل بهار از این‌سان
رو سوی انقراض نمی‌رفت

ای جان ممنونم از لطفت عزیزم💖💖💖 نام تو را نمی‌دانم آری اما می‌دانم گل‌ها اگر که نام تو را می‌د ...

سلام آبجی جون🤗💛❤️🌹 صبحت نورانی به لطف خدا انشاالله روز خوبی داشته باشی خواهش میکنم ممنونم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عزیزم  از همتون ممنونم یک هفته بود پدرم در اومد بخدا اما سرفه هام شدیده  از همتون م ...

خداروشکر بعتری اجی 😔😢

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅