2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
منم ببرین😊😊 خونه ی ترنم

اگه مهسا اومد تورم میگم بیایی دورهمی حضوری بدون نی نی یار بزنیم😂😂😂😂البته تو بیای شوهرتم پشتت میاد اره؟؟؟  

مهسا توهم شوهرتو نیارا ب جفتتون میگم نامحرم تو خونم راه نمیدم😂😂😂😂😂

اگه مهسا اومد تورم میگم بیایی دورهمی حضوری بدون نی نی یار بزنیم😂😂😂😂البته تو بیای شوهرتم پشتت میا ...

من داداشم هم میارم😂😊😂😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم عزیزم  باعثِ افتخاره شما تو خونت راه بدی من و 😍😍😄 رویا همه مارو دعوت کردن خونشون  ...

نی نی یار آزادت کرد😍😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
نه نیارش نیارش ببین میتونی پرونده سازی کنی علیه من😠😠😠😠😠 راستی تو اون عکسه هم تابلو رو دیوار کج ...

میارمش😂😂😂😂😝😝😝😝

تعطیل🚫                                                                                 
کج نیست ...الان دقت کردم.. عکس کج گرفته شده😂😂😂

😂😂😂😂✋✋✋

راستی جات خالی دیشب تو تایپک دورهمی نی نی یار شب هم با ما چت میمرد باهاش رفیق شدم بوسم کرد 😍😍😍😍😍 نمیدونی خیلی باحاله خییییییلییییییی 

شوخی میکرد میگفت منم صدا کنین دورهمی،،از بس چت مرد گفت عه وا اون یکیا تگم میکنن همشون موند 😂😂😂😂

😂😂😂😂✋✋✋ راستی جات خالی دیشب تو تایپک دورهمی نی نی یار شب هم با ما چت میمرد باهاش رفیق شدم بوسم ...

کوش.‌‌برم بخونم😂😂

با من خیلی وقته رفیقه...

بهم میگه عاشقتم..همین نی نی یار ۵🙈

تعطیل🚫                                                                                 
کوش.‌‌برم بخونم😂😂 با من خیلی وقته رفیقه... بهم میگه عاشقتم..همین نی نی یار ۵🙈

چن تاشو اسکیرین گرفتم 😂😂😂گفتیم تایپکو بست گفت خداحافظی کنین همه ،،اخه یکی ورت بازی دراورد قبل اومدن نی نی یار

چن تاشو اسکیرین گرفتم 😂😂😂گفتیم تایپکو بست گفت خداحافظی کنین همه ،،اخه یکی ورت بازی دراورد قبل اوم ...

فردا بزار ببینم😊

تعطیل🚫