2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
منم ببرین😊😊 خونه ی ترنم

اگه مهسا اومد تورم میگم بیایی دورهمی حضوری بدون نی نی یار بزنیم😂😂😂😂البته تو بیای شوهرتم پشتت میاد اره؟؟؟  

مهسا توهم شوهرتو نیارا ب جفتتون میگم نامحرم تو خونم راه نمیدم😂😂😂😂😂

اگه مهسا اومد تورم میگم بیایی دورهمی حضوری بدون نی نی یار بزنیم😂😂😂😂البته تو بیای شوهرتم پشتت میا ...

من داداشم هم میارم😂😊😂😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونم عزیزم  باعثِ افتخاره شما تو خونت راه بدی من و 😍😍😄 رویا همه مارو دعوت کردن خونشون  ...

نی نی یار آزادت کرد😍😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
نه نیارش نیارش ببین میتونی پرونده سازی کنی علیه من😠😠😠😠😠 راستی تو اون عکسه هم تابلو رو دیوار کج ...

میارمش😂😂😂😂😝😝😝😝

تعطیل🚫                                                                                 
کج نیست ...الان دقت کردم.. عکس کج گرفته شده😂😂😂

😂😂😂😂✋✋✋

راستی جات خالی دیشب تو تایپک دورهمی نی نی یار شب هم با ما چت میمرد باهاش رفیق شدم بوسم کرد 😍😍😍😍😍 نمیدونی خیلی باحاله خییییییلییییییی 

شوخی میکرد میگفت منم صدا کنین دورهمی،،از بس چت مرد گفت عه وا اون یکیا تگم میکنن همشون موند 😂😂😂😂

😂😂😂😂✋✋✋ راستی جات خالی دیشب تو تایپک دورهمی نی نی یار شب هم با ما چت میمرد باهاش رفیق شدم بوسم ...

کوش.‌‌برم بخونم😂😂

با من خیلی وقته رفیقه...

بهم میگه عاشقتم..همین نی نی یار ۵🙈

تعطیل🚫                                                                                 
کوش.‌‌برم بخونم😂😂 با من خیلی وقته رفیقه... بهم میگه عاشقتم..همین نی نی یار ۵🙈

چن تاشو اسکیرین گرفتم 😂😂😂گفتیم تایپکو بست گفت خداحافظی کنین همه ،،اخه یکی ورت بازی دراورد قبل اومدن نی نی یار

چن تاشو اسکیرین گرفتم 😂😂😂گفتیم تایپکو بست گفت خداحافظی کنین همه ،،اخه یکی ورت بازی دراورد قبل اوم ...

فردا بزار ببینم😊

تعطیل🚫