2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
هنننن     کدوم پست؟؟؟؟     بیشووورم؟؟؟؟    

اره بیشوری؟

درباره مزاحم حرف میزدم

ج ندادم

به خودت گفتی ینی دهنتو ببند ترنم ینی خفه شو

غلط میکنی به خودت اون حرفا رو بزنی  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

[QUOTE=157724834]بدرد نمیخوره زیادی بیروحه همه جا دیوونه لازم داره     تو دیوونگی کی بهتر ...

دور از جون نمیخواد 

منم مث تو

دوز مال تو بیشتره

تو سن مامانمی؟ینی9 سالت بوده منو زاییدی؟

خسته نباشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه داداش من 6 سالش بود من گل با فوم یا گل شیشه ای میساختم میدادم بهش میگفتم بذارش ...

فدات خدا داداش تورو هم برات نگه داره

اره منم خیلی سر ب سرش میزارم😝😂

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

اهااان دیدم جواب ندادی گفتم لابد تایید کردی

بیشوریااااااااااااا

دوست دارم

ب خودت نگو اونجوری

رفتم از سایت تا الان

@hadis133  

در انتظارِ تو چشمم، سپید گشت و غمی نیست

اگـر قبـولِ تو اُفتَد فــدای چشــمِ سیاهــت!

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
فدات خدا داداش تورو هم برات نگه داره اره منم خیلی سر ب سرش میزارم😝😂

مرسی

کیف میده سربسرشون بذاریم  

موفق باشی

برا من ک دیگه کارایی نداره از من بلندتر شده

@hadis133     در انتظارِ تو چشمم، سپید گشت و غمی نیست اگـر قبـولِ تو اُفتَد فــدا ...

Paint The Sky Of Your Soul With Peace

آسمون روحتو رنگ آرامش بزن❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
Paint The Sky Of Your Soul With Peace آسمون روحتو رنگ آرامش بزن❤

سلام خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

میگم خواهرت کجاس دقیقا؟

مرسی کیف میده سربسرشون بذاریم     موفق باشی برا من ک دیگه کارایی نداره ا ...

خیلی

اخی ای جانم😍😝

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلام خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟     میگم خواهرت کجاس دقیقا؟

سلام عزیزم 😍 ممنون تو خوبی ؟!

تو سایته فک کنم ❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍