2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13930 بازدید | 2925 پست
❤❤

ببخش گلم مهمون داریم بعد برات شعر خوجل میفرستم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
وای رویا اروم  خداروشکر الان سالمه پیشته  دیگه فراموش کن  باشه  اه لعنت ب ای ...

😑😑😑😑😑😑😑😑

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هیچ وقت اون شب و فراموش نمیکنم...بمیرم برای پسرم..اونقدر مشت خودمو به زمین جاده زدم داد زدم که ...

مامان

.....

منم داییم ک فوت شد تصادف کرد

خیلی وابسته بودم بهش

چن وقت پیش فیلم دوربین مدار بسته رو دیدم صحنه تصادفش بود.......پر خون

هنوز جلو چشممه

جون دادنش دیدم

@vafa_70  

من بدترم مهسا

مامان ..... منم داییم ک فوت شد تصادف کرد خیلی وابسته بودم بهش چن وقت پیش فیلم دوربین مدار بسته ر ...

خدا رحمتش کنه😔😔

تعطیل🚫                                                                                 
خدا رحمتش کنه😔😔

مرسی

خدا همه رفتگان رو بیامرزه

بخند یکم بینم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خل شدم

مرسی خدا همه رفتگان رو بیامرزه بخند یکم بینم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خل شدم

😂😂😂😂😂😂

💭
یروز بلند شدم بهترین لباسامو پوشیدم و عطری که بقول خودش بوی قهوه ی تلخ میداد و زدم
نزاشتم حرف بزنه
ای آقا بغضی در گلویمان بود که نگو با همان بغض حرف زدیم از در و دیوار گفتیم و رفتیم سر اصل مطلب
اشک بود که ز چشم ما میریخت گفتیم:من واقعا کار بدی کردم که عاشقت شدم،گفت:چرا بچه!؟
گفتیم:ط چشم آهوی مایی درست،اما گر مارا ول کنی آواره و بیچاره شویم ما که عاشق نشده بودیم الان غم عالم مارا در بر گرفت
دلبرانه خندید و گفت:من که بلد نیستم ولت کنم
ای آقا بلد نبود،یاد گرفت
رفت :)

تعطیل🚫                                                                                 
😂😂😂😂😂😂 💭 یروز بلند شدم بهترین لباسامو پوشیدم و عطری که بقول خودش بوی قهوه ی تلخ میداد و زدم ...

چشم آهویی

مامان خوب من😘

ببخش گلم مهمون داریم بعد برات شعر خوجل میفرستم

به انتظار تصویر تو

این دفتر خالی تا چند

تا چند ورق خواهد خورد؟

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
چشم آهویی مامان خوب من😘

عاشقی را چه نیاز است به توجیه و دلیل

که تو ای عشق همان پرسش بی زیرایی

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
😂😂😂😂😂😂 💭 یروز بلند شدم بهترین لباسامو پوشیدم و عطری که بقول خودش بوی قهوه ی تلخ میداد و زدم ...

ما زیاران چشم یاری داشتیم

خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

مامان ..... منم داییم ک فوت شد تصادف کرد خیلی وابسته بودم بهش چن وقت پیش فیلم دوربین مدار بسته ر ...

😢😢😢😢

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕