2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلشو فقط تو پاکستان و هند میتونی پیدا کنی ... اینایی ک تو ایرانه همش قلابیه.. البته من یکی رو تو شهرمون(زاهدان) میشناسم اصلشو از پاکستان گفته بود براش بیارن ولی نمیدونم چطور اصلشو باید تشخیص داد

هرگز از یاد مبرم این معنی که مرا مادر من نادان زاد... 
میگن خیلی تاثیر داره تو کل روابط و زندگی

عزیزم اینا خرافاته...من از کسی شنیدم که عمرش رو با مار ها میگذرونه...گفت اصلا چیزی به اسم مهره مار وجود نداره.این چیزا رو رمال ها و فالگیرا درست کردن که خودشون از همه گرفتارتر و بدبخت ترن..بجای این خرافات و مسخره بازیا به خداوند توکل کنید و از خدا بخواین که قادر مطلقه و همه چی به خواست و اراده خودش بستگی داره...

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
خرافاته بابا. تو عصر ارتباطات هنوز از این اعتقادا وجود داره؟؟

متاسفانه یه عده هستن که به خاطر منافعشون نمیزارن جهل و خرافات ریشه کن بشه...چیزی که توی روابط و زندگی تاثیر میزاره منش و عقل و شعور ادمه و بالاتر از اون خواست و صلاح خدا..نه مهره مار..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

من نمیدونم خرافاته یا واقعیت..اما یکی از دوستام امروز تعریف کرد گفت فامیلشون خیلی تو زندگیش مشکل داشته بعد واسش مهره مار آوردن الان خیلی همه چی روبه راه و خوب شده

حالا بنظرخودمم نیروهای مغناطیسی وجود دارن نمیشه منکرش شد..

من بهش اعتقاددارم

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙