2777
2789
من نمیدونم خرافاته یا واقعیت..اما یکی از دوستام امروز تعریف کرد گفت فامیلشون خیلی تو زندگیش مشکل داش ...

تروخدا ؟ منم تازگیا خریدم ازش میتونین یپرسین چجوری اثر کرد چقدر طول کشید اثر کنه خیلی ممنون

شهزاده و پرنسس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا ؟ منم تازگیا خریدم ازش میتونین یپرسین چجوری اثر کرد چقدر طول کشید اثر کنه خیلی ممنون

همیشه همراهشه و از وقتی این مهره رو بهش دادن همه زندگیش روبه راه شده،قبلا گفته بود،از کجا خریدین ؟اصله؟

همیشه همراهشه و از وقتی این مهره رو بهش دادن همه زندگیش روبه راه شده،قبلا گفته بود،از کجا خریدین ؟اص ...

ان شالله که برا منم اثر کنه خیلی ممنون که جواب دادین عزیزم منم یه 3 هفته ای میشه خریدم ولی دعاشو دیر به دستم رسوندم من تبریزم از شهر خودمون هم گرفتم اگر اثر کنه خیلی خوب میشه من بیشتر برا برکت و روزی میخواستم البته میخواستم از جای دیگه بگیرم یه جوری شد که از اینا گرفتم 

شهزاده و پرنسس
ان شالله که برا منم اثر کنه خیلی ممنون که جواب دادین عزیزم منم یه 3 هفته ای میشه خریدم ولی دعاشو دیر ...

چقدر خوب،به امید خدا که واستون خوش یمن باشه و روزی و برکت زندگیتون زیاد بشه عزیزدلم  

سلام عزيزم من پست شمارو توي يكي از تاپيكا خوندم مهره ي ماري ك خريدي راضي هستي ازش؟