2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13930 بازدید | 2925 پست
سلام نفس جان خوبی عزیزم ❤️❤️🌹

سلام عصرت بخیر استارتر عقاب شعرها😬😂😂😂😍😍😘😘😘😘😘

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

این لعنتی از هفت خانِ رستمم بدتر بود  همون ک گفتم تاپیکِ ۱۲ رو با مهری و زینب و رویا هل میدیم& ...

مهساااا خودتی 😍😍😍😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آبجی پرگل خوبی عزیزم... بهت گفتم آبجی مهسا زود برمی گرده 🤗💛❤️🌹

سلام خواهری جانم

تو خوب باشی منم خوبم

الهه😍😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
عع کانالو کی عوض کرد؟ شعر چیه میذارید؟ زشته والا من به نشانه ی اعتراض تاپیکو ترک میکنم🚶‍

بی تو چگونه می شود از آسمان نوشت

از انعکاس ساده رنگين کمان نوشت

اين يک حقيقت است که بي تو بهار من

بايد چهارفصلِ زمان را خزان نوشت😍❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ص ۴۹ به بعد که ......خانوم تشریف آوردن😒😒

دیدی مامانم اومدددد

همون اول عضو شد آنلاین بودم چشام چپ داشت خوابم میگرفت یهووو دیدم مامانم از در پرورشگاه سایت اومد 😍😍😍😍😍😍😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بی تو چگونه می شود از آسمان نوشت از انعکاس ساده رنگين کمان نوشت اين يک حقيقت است که بي تو بهار من ...

این دیگه مستقیما توهین بود😖😖🤣🤣

خانوم اینجا رو با تاپیک شعر اشتباه نگیر

ما از اوناش نیستیم

ما فقطططط چتتتتت میکنیم😝

سلام گلم  الان خوبم.مهسام برگشته🤗😍 اینا تو جیب منه همونی که ریپش کردمه دیگه

ایشالا همیشه خوب باشی😍

اصلا ندیدم ریپ زدی دیدمش

@vafa_70  

بیا بغلم تفیت کنم😍😍

سلام عصرت بخیر استارتر عقاب شعرها😬😂😂😂😍😍😘😘😘😘😘

سلام نفس جان خوبی 😍❤

مثل کبریت کشیدن در باد داشتنت دشوار است

من که به معجزه عشق ایمان دارم

میکشم آخرین دانه کبریتم را در باد

هر چه بادا باد

😍❤🌹

این دیگه مستقیما توهین بود😖😖🤣🤣 خانوم اینجا رو با تاپیک شعر اشتباه نگیر ما از اوناش نیستیم ما ...

کلی خندیدم خدا حفظت کنه عزیزدلم 😂😂😂😍😍❤❤