2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 2925 پست
این لعنتی از هفت خانِ رستمم بدتر بود  همون ک گفتم تاپیکِ ۱۲ رو با مهری و زینب و رویا هل میدیم& ...

مهساااا خودتی 😍😍😍😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام آبجی پرگل خوبی عزیزم... بهت گفتم آبجی مهسا زود برمی گرده 🤗💛❤️🌹

سلام خواهری جانم

تو خوب باشی منم خوبم

الهه😍😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
عع کانالو کی عوض کرد؟ شعر چیه میذارید؟ زشته والا من به نشانه ی اعتراض تاپیکو ترک میکنم🚶‍

بی تو چگونه می شود از آسمان نوشت

از انعکاس ساده رنگين کمان نوشت

اين يک حقيقت است که بي تو بهار من

بايد چهارفصلِ زمان را خزان نوشت😍❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ص ۴۹ به بعد که ......خانوم تشریف آوردن😒😒

دیدی مامانم اومدددد

همون اول عضو شد آنلاین بودم چشام چپ داشت خوابم میگرفت یهووو دیدم مامانم از در پرورشگاه سایت اومد 😍😍😍😍😍😍😍

تو در من از من فراوان تری 🤍

بی تو چگونه می شود از آسمان نوشت از انعکاس ساده رنگين کمان نوشت اين يک حقيقت است که بي تو بهار من ...

این دیگه مستقیما توهین بود😖😖🤣🤣

خانوم اینجا رو با تاپیک شعر اشتباه نگیر

ما از اوناش نیستیم

ما فقطططط چتتتتت میکنیم😝

سلام گلم  الان خوبم.مهسام برگشته🤗😍 اینا تو جیب منه همونی که ریپش کردمه دیگه

ایشالا همیشه خوب باشی😍

اصلا ندیدم ریپ زدی دیدمش

@vafa_70  

بیا بغلم تفیت کنم😍😍

سلام عصرت بخیر استارتر عقاب شعرها😬😂😂😂😍😍😘😘😘😘😘

سلام نفس جان خوبی 😍❤

مثل کبریت کشیدن در باد داشتنت دشوار است

من که به معجزه عشق ایمان دارم

میکشم آخرین دانه کبریتم را در باد

هر چه بادا باد

😍❤🌹

این دیگه مستقیما توهین بود😖😖🤣🤣 خانوم اینجا رو با تاپیک شعر اشتباه نگیر ما از اوناش نیستیم ما ...

کلی خندیدم خدا حفظت کنه عزیزدلم 😂😂😂😍😍❤❤