2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
میگم نفس یکی تو سایت هست بهش مشکوکم

سلام عزیزم شما خوبی ؟ 

دیگه کامنت شعر زیاد نمی‌ذارین ؟! من همیشه از شعرهاتون لذت میبرم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الناز قوی باش... 💪💪 هرچند خودم نیستم😢

😐😐😐😐

بزنم؟🔫😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

سلام عزیزم شما خوبی ؟  دیگه کامنت شعر زیاد نمی‌ذارین ؟! من همیشه از شعرهاتون لذت میبرم

سلام ممنون..حالم کمی بهتر بشه شعر میزارم..

لطف داری شعرای من قابل دوستی چون تو رو نداره😍

تعطیل🚫                                                                                 
سلام ممنون..حالم کمی بهتر بشه شعر میزارم.. لطف داری شعرای من قابل دوستی چون تو رو نداره😍

ان شاالله که عالی باشی عزیزم   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
نیما

اععععهمون که دوسه روزه عضو شده؟؟؟

دو ساعت بود عضو شده بود تو یه تاپیک ریپشون کردم 

خب بیان اشکالش چیه کاربریشون مستدام🙄😬

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اععععهمون که دوسه روزه عضو شده؟؟؟ دو ساعت بود عضو شده بود تو یه تاپیک ریپشون کردم  خب بیان ...

😐😐😐😐

تعطیل🚫                                                                                 
😐😐😐😐

😂😂😂😂

قربون شکلت برم 

خب چیکار کنیم بریم به جنگ تن به تن 

تا وقتی کاری بهمون ندارن موجب اذیت نیستن فعلا چیکارشون داریم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😂😂😂😂 قربون شکلت برم  خب چیکار کنیم بریم به جنگ تن به تن  تا وقتی کاری بهمون ندارن م ...

حالم بده..‌

چرا نمی فهمین...

چکار کنم..بد ضربه خوردم..

از دیروز بخدا حالم بد بود بدتر شده‌‌

بخدا این ظلمه،،،

تعطیل🚫                                                                                 
حالم بده..‌ چرا نمی فهمین... چکار کنم..بد ضربه خوردم.. از دیروز بخدا حالم بد بود بدتر شده‌‌ بخدا ...

تاوانش و میده کسی که ضربه بزنه 

قربون قلب مهربونت بشم میفهمم 

ولی کاری از دستمون ساخته نیست 

الان اینو قطع کنیم خب با کاربری دیگه میان مگه نه ؟؟

نفس اینبار مامانشو نفرسته سراغم؟؟؟😢😢😢 یا باباش😖😖😖 من میترسم نفس😭😭😭 😂😂😂😂😂

هییسسس همچنین اتفاقی نمیفته دفعه قبل هم من شک دارم خواهرش بوده باشه