2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 14084 بازدید | 2925 پست
میگم نفس یکی تو سایت هست بهش مشکوکم

سلام عزیزم شما خوبی ؟ 

دیگه کامنت شعر زیاد نمی‌ذارین ؟! من همیشه از شعرهاتون لذت میبرم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الناز قوی باش... 💪💪 هرچند خودم نیستم😢

😐😐😐😐

بزنم؟🔫😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

الناز قوی باش... 💪💪 هرچند خودم نیستم😢

دقیقا کسایی ک خودشون خوب نیستن بیشتر بقیه رو نصیحت میکنن😢😞 

منم یه عمر از این حرفا زدم

قربونت برم الهی،همیشه خوب باشی ♥

همه ی من فدای قشنگیه بودنت 🩷🫀

سلام عزیزم شما خوبی ؟  دیگه کامنت شعر زیاد نمی‌ذارین ؟! من همیشه از شعرهاتون لذت میبرم

سلام ممنون..حالم کمی بهتر بشه شعر میزارم..

لطف داری شعرای من قابل دوستی چون تو رو نداره😍

تعطیل🚫                                                                                 
سلام ممنون..حالم کمی بهتر بشه شعر میزارم.. لطف داری شعرای من قابل دوستی چون تو رو نداره😍

ان شاالله که عالی باشی عزیزم   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اععععهمون که دوسه روزه عضو شده؟؟؟ دو ساعت بود عضو شده بود تو یه تاپیک ریپشون کردم  خب بیان ...

😐😐😐😐

تعطیل🚫                                                                                 
😂😂😂😂 قربون شکلت برم  خب چیکار کنیم بریم به جنگ تن به تن  تا وقتی کاری بهمون ندارن م ...

حالم بده..‌

چرا نمی فهمین...

چکار کنم..بد ضربه خوردم..

از دیروز بخدا حالم بد بود بدتر شده‌‌

بخدا این ظلمه،،،

تعطیل🚫                                                                                 
حالم بده..‌ چرا نمی فهمین... چکار کنم..بد ضربه خوردم.. از دیروز بخدا حالم بد بود بدتر شده‌‌ بخدا ...

تاوانش و میده کسی که ضربه بزنه 

قربون قلب مهربونت بشم میفهمم 

ولی کاری از دستمون ساخته نیست 

الان اینو قطع کنیم خب با کاربری دیگه میان مگه نه ؟؟

......🤍