2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
دورتون بگردم الهی

واای خدا نکنه شما باشی کافیه دیگه از شعرات برامون نمیزاری ؟؟؟؟ 🙏🙏🙏🙏🙏

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای خدا نکنه شما باشی کافیه دیگه از شعرات برامون نمیزاری ؟؟؟؟ 🙏🙏🙏🙏🙏

از خدامه و بی شک باعث افتخارمه 

امکانش هست چالش دوباره شروع بشه و طبق همون بریم جلو و شعر بگیم؟

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
از خدامه و بی شک باعث افتخارمه  امکانش هست چالش دوباره شروع بشه و طبق همون بریم جلو و شعر ب ...

شعرات حال دلمونو خوب میکرد بزار به جیران و بانو بگیم دوباره چالش بزارین حیفه واقعا شعرای زیبایی میگفتین همتون بانو ، دختر بارونی ، خودت  ،  من که عاشق شعراتون بودم🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍

شعرات حال دلمونو خوب میکرد بزار به جیران و بانو بگیم دوباره چالش بزارین حیفه واقعا شعرای زیبایی میگف ...

نظر لطفتونه 

خودمم دلتنگ شدم برای نوشتن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
نظر لطفتونه  خودمم دلتنگ شدم برای نوشتن

امشب که در هوای تو پر می زند دلم
ای مهربان‍‍ِ من ، تو کجایی و من کجا❤❤❤❤

گریم گرفت...اون فراموشم میکنه...

من اون بیت رو خیلی دوست دااارم... 

بعد اینکه از دل نرود هر آنکه از دیده رود...  مطمئن باش فراموش نمیشی.... قطعا ی حرفی..ی آهنگی و.. هست ک برای طرف مقابلت یادآور خیلی چیزا میشه.... 

😘❤ راه ارتباطی دیگه ای با نگین داری؟

سلام اگه کار خاصی داری بمن بگو 

پیام داد گفت نمیتونه بیاد تاپیک اگه چیزی شده 

بمن بگو خودش ازم خواست 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
سلام  جسارتاتو این تاپیک پست نزارید وگرنه کاربریتون تعلیق میشه ممنون 🥀

نفس؛ 

من اومدم...

@nafasam1370  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
@nafiseh133     @hadis133     بسم ا... دارم پست میذارم دعا کنین دعوا نشه ...

اللهم صل علی محمد و ال محمددد😂😂👋

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
اللهم صل علی محمد و ال محمددد😂😂👋

😅😅

من دیگه بسم ا... گفتم 

دارم شروع میکنم به پست گذاشتن 😆😆

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲