2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
اگه حتی یه پست دیگه بذارین مجبور میشم نینی یارو تگ کنم

نی نی یار بیاد هممون رو تعلیق می کنه تاپیک اعتصامی هم پررررررر

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی یار بیاد هممون رو از دم تعلیق می کنه تاپیک اعتصامی هم پررررررر

نه چیزی نمیشه نترسین :)

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

Life is something, we should cherish

We never know, when we’ll perish

Live each and every single day

Smell the flowers, stop and play

Life is something, we’ve been blessed

Choice is yours, choose your quest

Follow your passions, and you’ll be fine

With the right attitude, you will shine

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
نه چیزی نمیشه نترسین :)

ما هممممممه با هم هستیم😅واقعا متاسف شدم که حتی تو مجازی هم باید با یه چهره ی دروغین حضور پیدا کرد حتی تو تاپیک شعر!!

تنهایی را ترجیح بده به تن‌هایی که روحشان با دیگریست! تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ..
ما هممممممه با هم هستیم😅واقعا متاسف شدم که حتی تو مجازی هم باید با یه چهره ی دروغین حضور پیدا کرد ح ...

آقای محترم چهره‌ی دروغین چیه؟ 😑

این تاپیک فقط صدبار بخاطر آقایونی که رعایت نکردن ترکیده 

قانون این تاپیک اینه 

حذف کن لطفا 

به خدا اگه یه پست دیگه ببینم ازش نینی یارو تگ میکنم

فقط به خاطر تو حذف کردم

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

عزیزم آروم آروم take it easy

چش🔫😑

چشمت بی بلا😅😅

😘❤

راه ارتباطی دیگه ای با نگین داری؟

@غزلبانو38     من چنتا عشق دارم یکی دیگشم غزلیه بیا مهربون من تایپک جدید😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤

سپاس مهربونم 

همین الان وقتم آزاد شد مستقیما اومدم تاپیک 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
سپاس مهربونم  همین الان وقتم آزاد شد مستقیما اومدم تاپیک

خوش اومدی عزیزدلم مهربون سایت ❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤