2777
2789
عنوان

ازدست این همسایه نفهم چکارکنم

504 بازدید | 30 پست

دوماهی هست که خواسته دوربوم بشو دیواربکنه که بلندبشه نمیدونم بیشوردلش نیامده اجرهای که گذاشه یکم سیمان بیشتربزنه تاحالا دومرتبه اجرهای ازاون بالای دیواره افتاده توحیاط ما چندتا امروزم یه‌گربه بالای دیواربودیکدفعه چندتا اجربرگشت افتادتوحیاط منم رفتم دم خونه ش گفتم اگه بچه من توحیاط بود یه اتفاقی میافتادچی میگه گربه بودمقصرمانیستیم میگم دیواری که چیدی یه بادیاگربه ردبشه میریزبعدمقصرتونیستی گفتم میرم شکایت میگه ببروحالاشوهرگفت بزارشب بیام برم درخونه ش اگه حرف زد زنگ میزنیم شهرداری اصلاامنیت نداریم بریم حیاط حتی واسه دستشویی

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

دقیقا میتونین شکایت کنین.

قبلش برین حرف بزنین و اطلاع بدین که قصد دارین از طریق قانون اقدام کنین .

رو سر شما هیچی ، رو سر خودشون نمیفته از اون ور ؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یعنی چی گربه ردشده خوب بگو دلت میومد بیشتر سیمان میزدی دورازجون اگه خورده بود تو سرتون چی

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
وا چقدربی فکر

اره اخه دخترم دوتاردک داره بعضی وقتا میره حیاط نذارم گریه میکنه چون به خاطرکرونا بیرون که نمیریم توحیغط خودمون هم امنیت نداریم

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
وای یعنی چی گربه ردشده خوب بگو دلت میومد بیشتر سیمان میزدی دورازجون اگه خورده بود تو سرتون چی

میگم باپروی میگه ردبشه میریزه 

مگه مجازه دیوارکشی بدون اجازه شهرداری

اره بدون اجازه 

جای شکایت بازی خودتون سیمان بخرید ببرید بزنید

تا بیان رسیدگی کنن ممکنه اتفاق بد بیوفته

بعدشم تو این کرونا جای عمومی نرید هم از کارتون نزنید برید وقتتونو تو دادگاه بگذرونید

یه مقدار خودتون سیمان بزنید ارزونتر درمیاد تا بری کاغذ بازی دادگاه