2777
2789

مثلا خط هم به نام اونی باشه که میخواد رو گوشی شنود بزاره وگوشی هم در دسترسش بوده باشه توروخدا اگه میدونین بگین یکی ازدوستام به مشکل بر خورده

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اف بی ای؟؟

شنود هم خیلی گرونه هم‌مجوز می خاد

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

میگه خط ش به نام شوهرش باد گوشی هم چند بار به بهانه بگرده که خرابه درست میکنم ولی حر. حرفی تو گوشی میزنه میگه فک میکنم خبردار ه اگه از ماما نش غیبت کنم اصلا وقتی خونه میاد  خیلی بد اخلاق میشه

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

میگه خط ش به نام شوهرش باد گوشی هم چند بار به بهانه بگرده که خرابه درست میکنم ولی حر. حرفی تو گوشی م ...

خیلی مشکوکه آخه پولش واسش مهم نیست شوهر خیلی ا دم حسابی هست

بله میشه ولی کار صحیحی نیست

مطمعنیی میشه  می‌شه یکم توضیح بدین 

مطمعنیی میشه  می‌شه یکم توضیح بدین

لطفا خیلی واسش مهمه