2777
2789
سلام عزیزم ایشون دکتر خوبی هستن؟ من برای عمل فیستول میخوام برم پیششون ، این عمل سنگینیه؟ تا چند روز ...

فقط حیف این دکتر با بیمه حساب نمیکرد. هزینه رو باید میدادیم. بعدا از بیمه میگرفتیم. البته کامل هم که بیمه نداد 

اگر مشکل هزینه نداری عرفان عمل کن.  سه چهار تومن یا شاید کمتر اختلاف قیمت با کلینبک باشه. 

البته ترجیح دکترا همیشه به کلینیک هست. فکر کنم چون سهامدار کلینیک هستند سود بیشتری داره 

من خودم بیمارستان دوست دارم فکر میکنم راحتتره و مطمعنتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستتون درد نکنه شمام فیستول داری؟ والا راجب این دکتر خیلی تحقیق کردم و تعریف شنیدم برای ۱۴ ام نوبت ...

عزیزم رفتید میشه از دکتر هزینه عمل هم کلینیک هم بیمارستان رو بپرسید. به منم بگید 

ممنون میشم 

معمولا هزینه این عمل ها شبیه به هم هست 

دستتون درد نکنه شمام فیستول داری؟ والا راجب این دکتر خیلی تحقیق کردم و تعریف شنیدم برای ۱۴ ام نوبت ...

ام ار ای. کی نوشته براتون؟ منظورتون نکنه کولونوسکوپی هست؟

ام ار ای. کی نوشته براتون؟ منظورتون نکنه کولونوسکوپی هست؟

حقیقتا وضع روحیم اصلا خوب نیس هر دکتری رفتم تشخیص نداده...نمیدونم مشکلم چیه ام ار ای رو بده ی جراح برات بنویسه اک ار ای فیستول پری انال و شاید واژن 

انجام بده با تزریق بهتره مشخص میشه مشکل  چیه از کجاست

متاسفانه شهر ما رادیولوژیست خوب نداره یه هفته طول میکشه جوابش بیاد 😔 و منی که اصلا نمیدونم مشکلم چیه

داغونم من 

حقیقتا وضع روحیم اصلا خوب نیس هر دکتری رفتم تشخیص نداده...نمیدونم مشکلم چیه ام ار ای رو بده ی جراح ب ...

نترس.   یه مشکل خیلی سادست.  و راحت حل میشه.  به نظرم اون عکسها هم لازم نبود.  حالا بزو دکتر.  به منم حتما هزینه عمل رو بگو‌

سلام بله من فیستول دارم باید عمل بشه شما چیکار کردی

عمل میکنی ؟ همون دکتر تولیت رفتی. چقدر گفت 

من هنوز در حال مدارا 

گزاشتم برای بعد عید برم

فعلا پماد استفاده میکنم 

عمل میکنی ؟ همون دکتر تولیت رفتی. چقدر گفت  من هنوز در حال مدارا  گزاشتم برای بعد عید بر ...

اره عزیزم حتما عمل میکنم والا منشی تولیت اصلا جواب گوشیو نمیده ک وقت بگیرم میرم پیش یوسف فام یا انارکی فوقش بعد عید بهتره اورژانسی ک نیس

اره عزیزم حتما عمل میکنم والا منشی تولیت اصلا جواب گوشیو نمیده ک وقت بگیرم میرم پیش یوسف فام یا انار ...

سلام گلم میشه دقیقا از علاعمتون بگید؟

برای ام ار ای با تزریق درد داشت؟داخل مقعد تزریق میکنن؟