2777
2789
نه بابا نترس. یه عمل ده دقیقه ای هست.  تهران.  دکتر تولیت کاشانی. در کلینیک سهروردی.   ...

سلام من هم میخوام پیش دکتر تولیت شقاقم رو عمل کنم و خیلی نگرانم، شما کاملا خوب شدین و دیگه عود نکرد؟

نگرانم بعد عمل با باردار شدن دوباره برگرده... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پیش کدوم دکتر عمل کردید و فیستولتون اندازه ش چقدر بود؟

من ابسه داشتم بزرگ بود خیلی 

فیستول نداشتم اما چون بعد از عمل آبسه ۵۰ درصد به فیستول تبدیل میشه دکتر پیشاپیش عمل فیستولم انجام داد برام 

دکتر احمد ایزدپناه شیراز متخصص کلورکتال

من ابسه داشتم بزرگ بود خیلی  فیستول نداشتم اما چون بعد از عمل آبسه ۵۰ درصد به فیستول تبدیل میش ...

عزیزم تو عمل فیستول  جای زخم سرباز میمونه و توخالی؟

من خوندم توخالی و سرباز میمونه اکه اینجوری باشه ببخشید مدفوع میاد از زخم بیرون که

عزیزم تو عمل فیستول  جای زخم سرباز میمونه و توخالی؟ من خوندم توخالی و سرباز میمونه اکه اینجوری ...

ببخشید عزیزم بعد چند وقت زخم فیستول جمع شد ؟

و اینکه زخم وقتی بسته شد ظاهر اون قسمت مثل یه ادم سالم وطبیعی میشه یا زشت و بدشکل میمونه؟

ببخشید عزیزم بعد چند وقت زخم فیستول جمع شد ؟و اینکه زخم وقتی بسته شد ظاهر اون قسمت مثل یه ادم سالم و ...

والا دقیق یادم نیست.  شاید دو سه ماه مراقبت بخواد.  

ظاهرش مثل خط سفید 

با سلام

دوستان عزیز من حدود 4 ماهه عمل فیستول انجام دادم میخاستم تجربه خودمو بگم شاید کمکی برای شما عزیزان باشه چون من خودم خیلی استرس داشتم و درد زیاد حدود یکسالی فیستول داشتم که بخاطر جراحی قبلیم شقاق که دکتر خوب عمل نکرده بودن و زخم تبدیل به فیستول شده بود دوستان هر چقدر زودتر اقدام کنید برای عمل خیلی به نفعتونه من پیش دکتر تولیت کاشانی جراحی کردم بیمارستان عرفان نیایش البته خیلی تحقق کردم به این دکتر رسیدم چون انتخاب دکتر فوقالعاده مهمه دوستان عمل فقط ده دقیقه طول کشید اوردنم بخش موقع ترخیص درد داشتم پرستار مسکن زدن دردم تموم شد ساعت 10 صبح عمل شدم و ساعت 6 عصر مرخص شدم بعد از ترخیص تو خونه خود تون باید مراقبتها رو انجام بدین اصلا سخت و دردناک نیست غذاتون حتما باید سوپ و آبکی باشه اصلا یبوست نداشته باشین داروها رو مرتب بخورین بعد دفع داخل آب گرم بشینید بعد دراز بکشید از کسی بخاین با گاز استریل داخل زخم رو تمیز کنه که اصلاااااااااا درد نداره نترسین بعد یه گاز استریل کامل داخل زخم قرار بدین که اینم اصلااا درد نداره هر روز حداقل 5بار داخل آب گرم بشینید و زخم رو تمیز کنید من از روز دوم راحت راه میرفتم و کارامو خودم انجام میدادم البته تا چند وقت اصلا روی زخم نشینید تا کامل خوب بشه هر 4 هفته هم باید برین دکتر زخم رو ببینه

دوستان بخدا بعد از عمل از اون درد وحشتناک راحت میشید به شرط اینکه دکتر خوبی

عملتون بکنه

به امید سلامتی همه عزیزان

سوالی بود در خدمتم