2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باز بود.  درد نداره اضلا

جدی میگی الهی شکر منم دکتر گفته باید عمل کنم خیلی میترسم از خاب و خوراک افتادم کجا عمل کردن کدوم شهر ببخشید انقدر سوال میپرسم زخمش عمیقه ؟؟؟بهتون گفته داخل زخم رو بشورید

جدی میگی الهی شکر منم دکتر گفته باید عمل کنم خیلی میترسم از خاب و خوراک افتادم کجا عمل کردن کدوم شهر ...

نه بابا نترس. یه عمل ده دقیقه ای هست.  تهران.  دکتر تولیت کاشانی. در کلینیک سهروردی.  بیمارستان عرفان هم هست. اگر بیمارستان برید یک شب نگه میدارن. ولی توی کرونا دیکه کلینیک رفت که شب نمونه. 

شستشو هم کاری نداره. با آب معمولی.  مرتب روش میکیری. دکتر کفته بود تا دو هفته گاز استریل رو بزاره.  کمی داخل بشه.  پماد لیدوکابین هم داده بود 

ممنونم عزیزم والا من شیرازم دکتر گفت بعد از عمل باید دست بندازی داخل زخمت بشوری خیلی ترسیدم نرفتم&nb ...

نترس.  با انگشت  باید کمی شستشو داد که دور زخم تمیز باشه 

نه بابا نترس. یه عمل ده دقیقه ای هست.  تهران.  دکتر تولیت کاشانی. در کلینیک سهروردی.   ...

سلام عزیزم ایشون دکتر خوبی هستن؟ من برای عمل فیستول میخوام برم پیششون ، این عمل سنگینیه؟ تا چند روز نمیشه راه رفت؟

سلام عزیزم ایشون دکتر خوبی هستن؟ من برای عمل فیستول میخوام برم پیششون ، این عمل سنگینیه؟ تا چند روز ...

سلام. همسرم عمل کرد خیلی راحت. 

راه رفتن مشکلی نداره عزیزم.  بعد عمل دو ساعت کلینیک استراحت میکنی.  بعد اینکه شکم کار کرد مرخص میشی. و تمام. 

خودم هم میخام برم 

والا فکر کنم بهترین دکتر هست. 

حالا باز شما هم تحقیق کن.  به منم بگو اگر خانم پیدا کردی

سلام. همسرم عمل کرد خیلی راحت.  راه رفتن مشکلی نداره عزیزم.  بعد عمل دو ساعت کلینیک ...

دستتون درد نکنه شمام فیستول داری؟

والا راجب این دکتر خیلی تحقیق کردم و تعریف شنیدم برای ۱۴ ام نوبت گرفتم ام ار ای گرفتم ببرم نشون بدم

والا خیلی میترسم چیز بدی باشه ☹️☹️برام دعا کنید 🙏🏻

دستتون درد نکنه شمام فیستول داری؟ والا راجب این دکتر خیلی تحقیق کردم و تعریف شنیدم برای ۱۴ ام نوبت ...

والا من سالهاست درد دارم.  همورویبد و شقاق باید باشه. اگ درست نوشته باشم.  در کل هر کدوم باشه ترسی نداره که. 

فقط یادت باشه بگو بیهوش کنن. معمولا اونا اصرار به بی حسب دارن. ولی   بی حسی جالب نیست توی اتاق عمل ن   

اصلا هم نترس. یه عمل ساده و بی درد هست 

هم عرفان عمل داره. هم کلینیک سهروردی

شوهر من سهروردی رفت پارسال 

ولی من کلا بیمارستان راحت‌ترم. 

کلینیک دیگ شب نگه نمیدارن. ولی بیمارستان یک شب بستری داره