دنیز98 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 447 عنوان فال قهوه 174 بازدید | 24 پست کسی فال قهوه گرفته راسته؟من گرفتم گفت شوهرت فوت میکنه خیلی اعصابم خورده 1399/07/06 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آساخانم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 6716 نه بابا بهش فکر نکن إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️. چون به چيزى اراده فرمايد بى درنگ موجود مى شود 💗
rastgo عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 8619 چرته همش به من گفته بود ازدواج میکنی بایه مرد سن بالا میری خارج😂 هرچه هستم خدایم داند...
nafas98ssss عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 5372 من خودم این فالو میگیرم خیلی بهش اعتقاددارم و ۹۰ درصد کسایی که فالشونو گرفتم یه مدت بعد اومدن گفتن هرچی گفتی اتفاق افتاد. اما توکلت بخدا باشه تا خدا نخواد حتی برگی از درخت نمیفته زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 من فال چای بلدم😲😀😀😀 واسم میگیری؟خیلی دوست دارم بگیرم وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
علبینا عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1460 من خودم این فالو میگیرم خیلی بهش اعتقاددارم و ۹۰ درصد کسایی که فالشونو گرفتم یه مدت بعد اومدن ... چقدر تعریف از خودتون کردید😥 خودشیفته کی بودی شما
mahbanoo22 عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 2090 من خودم این فالو میگیرم خیلی بهش اعتقاددارم و ۹۰ درصد کسایی که فالشونو گرفتم یه مدت بعد اومدن ... من بهت درخواست دوستی دادم واسم میگیری خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
nafas98ssss عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 5372 چقدر تعریف از خودتون کردید😥 خودشیفته کی بودی شما تعریف نکردم گفتم فال اینجوریه به عقیده من زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
نگارررر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 من خودم این فالو میگیرم خیلی بهش اعتقاددارم و ۹۰ درصد کسایی که فالشونو گرفتم یه مدت بعد اومدن ... میشه واسم بگیری سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 اره خب بگیر😑سرکارم مزاری ها وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️