2777
2789
شب برات میگیرم الان سرکارم

مرسی

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم این فالو میگیرم خیلی بهش اعتقاددارم  و ۹۰ درصد کسایی که فالشونو گرفتم یه مدت بعد اومدن ...

عزیزم مال منم میگی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5142191/خانوما-بیاین-فالمو-بگین-عکس-فنجونم?postId=157671347

مهتاب فوق العاده بود. تلفنی میگیره. انقدر دقیق بود که من فکر کردم هر لحظه کنارم بوده و از همه چی مطلع بوده. کامل و دقیق میگه و همه حرفاش کامل اتفاق میفته. من که خیلی راضی بودم. شماره مهتاب 09196518128 

فال رو پیش فالگیر خوب بگیری اشکال نداره ولی بعضی فالگیرا یه سری اراجیف میگن فقط برا خالی کردن جیب مردم. الکی میگن دعا داری و فلان مبلغ رو بده تا باطل کنم. حتما حواستون باشه که گول اینارو نخورید

من سه تا فالگیر رو همیشه انجام دادم و واقعا راضی هستم

آوا 09384302531 (قیمتش خیلی مناسبه و فال رو 50 میگیره و تک نیت رو 20)

تاجیک 09375894622 (فقط خطش خاموشه از طریق واتساپ و تلگرام انجام میده)

مهتاب 09196518128 (مهتاب هم خوبه فقط گرونه)

مهتاب فوق العاده خوبه ولی گرون میگیره 09196518128

ولی هر چی که میگه همه ش اتفاق میفته. انقدر دقیق میگه که من برای اتفاقات آینده راحت رو حساب حرفش برنامه ریزی میکنم. عالیه عالیییییی