2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که کم تحملم و طاقتم کمه. همون دردش برام خیلی به نظر میرسه . جلساتم تازه شروع کردم میخوام برم بنده خدا خانوم رو کلافه میکنم انقدر جیغ جیغ میکنم . دست خودم نیست ری اکشن بدنمه

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲

دردش واسه من فوق العاده بالاس ازشدت درد تمام بدنم عرق میکنه و میلرزه دست خودم نیس بااینکه واسه خیلیا اون درد کاملا معمولیه

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱
برنگشته واقعا دیگ؟

سالی یک بار میرم

کامل که هرگزززززز

مخصوصا زیر بغل شاید 5-6 تا تار ناااااازک باشه میگم اینهمه راه میرم اونم انجام بده وگرنه زیر بغل لازم نیست دیگه

بیکینی همون سالی یک بار

مثل موهای بازو نرم و کرکی میشه بعد یک سال

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
سالی یک بار میرم کامل که هرگزززززز مخصوصا زیر بغل شاید 5-6 تا تار ناااااازک باشه میگم ا ...

یعنی کرکی میاد☹☹☹من میخوام اصلاااااااا دیگ نیاد موهاش حتی کرکی

هرچی خدا بخواد❣خدا که بد نمیخواد❣

درد نداره

در حد مور مور شدنه

۳جلسه رفتم و راضی ام

ولی نمیدونم برمیگرده یا نه😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

میگن بعد از بارداری بر میگرده راسته؟؟؟ کسی تجربه داشته؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم