nyli مدیر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 عنوان حس ششما | مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 456 پست کسی ک فکر میکنم دوسم داره؟ چی ازش حس میکنین؟ 1399/07/06 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33861 آرش کی میاد خاستگاریم ؟ آذر امسال حسم میگه امسال شب یلداتون به از سال های پیش تون خواهد بود به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
titi_gol عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 8586 میخواستم بگم که یکی دیگه رو دوست داره ولی دلم نیومد تردید زیادی داره با خودش کلنجار میره ... میشه ازت خواهش کنم بگی من کی حامله میشم؟؟ حس شوهرم بهم چیه واقعا دوستم داره یا ب کسه دیگه ای فکر میکنه بهم خیانت میکنه یا ن؟؟ ممنون میشم جوابم رو بدی😊🙏 🎈من خدم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عمل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼♀️
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33861 الان ۲۷ هستم نهایتا تا سال آینده ازدواج می کنین به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
سارا۲۳۷۱۱سابق عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1101 نهایتا تا سال آینده ازدواج می کنین عزیزم این اخرین سوالاتم هستن دیگه حسش بهم چیه؟مشکلی ک الان دارم کی حل میشه ؟و اینکه جزمن باکسی هست؟
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33861 اونی که تو ذهنمه دوسم داره؟ رابطمون جدی میشه؟ کی؟ مادرش اصرار داره که سنتی ازدواج کنه اما دنبال یه فرصت خوب هست تا سر صحبت رو با خانوادش باز کنه و بگه دوست نداره سنتی ازدواج کته و یک دختری رو دوست داره به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
wildroze_e عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 2266 مادرش اصرار داره که سنتی ازدواج کنه اما دنبال یه فرصت خوب هست تا سر صحبت رو با خانوادش باز کنه و بگه ... عزیزم سوالم این بود ،رشته ای که میخوامو قبول میشم؟ حس اونی که بهش فکر میکنم بهم چیه؟متوجه علاقه ام شده؟ چجور ادمیه؟
z18hnv عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 245 مادرش اصرار داره که سنتی ازدواج کنه اما دنبال یه فرصت خوب هست تا سر صحبت رو با خانوادش باز کنه و بگه ... 😪😪😪😪😪اون دختر منممم؟ تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد🤗😍
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33861 سنی نداره که ۳۲ سالشه!..شوهرم ازش سواستفاده کرده؟ خوده اون طرف هم همچین سالم نبود بنظرم... منظورم عشق و حال بود گلم نه سن تقویمیش دوست داره دیگه پاک زندگی کنه خب سواستفاده هاشو کرده دیگه ناراحتی نمیخواد بهت خیانت کنه دیگه؟ به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
titi_gol عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 8586 مادرش اصرار داره که سنتی ازدواج کنه اما دنبال یه فرصت خوب هست تا سر صحبت رو با خانوادش باز کنه و بگه ... ازت خواهش میکنم جواب منم بده 🥺 🎈من خدم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عمل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼♀️
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33861 میشه بگی انتقالی شوهرمن جورمیشه یانه؟؟لطفابگو نه یه پیشنهاد خوبی به همسرتون میشه خودش پشیمون میشه از انتقالی گرفتن به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
nazmehr عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 701 @doshize عزیزم لطفا حست رو راجب ازدواج و زمانش و تحصیل من میگی؟؟؟ ممنونم😙 بعضی از آدم ها زیرسنگینی حجاب هم وقیحند! بعضی از آدم ها باپریشانی موهایشان هم نجیب... وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
mmmmmmmmmmnnnnnnnnnn عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 2592 منظورم عشق و حال بود گلم نه سن تقویمیش دوست داره دیگه پاک زندگی کنه خب سواستفاده هاشو ... نه چرا ناراحت باشم..کل زندگیم نابود شد کنارش..خدا کنه درست بشه پاک زندگی کنه..بنظرت ازمون استخدامی آبان ماه قبول میشم؟ هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
kimiyahn عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 7555 منظورم عشق و حال بود گلم نه سن تقویمیش دوست داره دیگه پاک زندگی کنه خب سواستفاده هاشو ... به منم میشه بگی ۱۲٫۱ :))))
گل_دختر99 عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 4739 نه یه پیشنهاد خوبی به همسرتون میشه خودش پشیمون میشه از انتقالی گرفتن عزیزم 4 بار این سوال رو پرسیدم اگه حسی نمیگیری بگو حس نگرفتم که من برم ♥️♥️♥️♥️سوالم این بودگفتین یه مقدار از من کمتره حسش، جنس حسش مثل منه؟ درموردم چه فکری میکنه؟ ببینممم👁️👁️ 🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33861 میشه ازت خواهش کنم بگی من کی حامله میشم؟؟ حس شوهرم بهم چیه واقعا دوستم داره یا ب کسه دیگه ای ... همسرتون متعهد هست کاملاسال 1400 چون همسرتون به ظاهر دوست داره بچه دار بشه اما ار ته دل راضی نیست به هیچکس بیش از اندازه بها ندید