2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم 4 بار این سوال رو پرسیدم اگه حسی نمیگیری بگو حس نگرفتم که من برم ♥️♥️♥️♥️ سوالم این بودگفتیم ...

بله دوستتون داره اما معنی حس شون ازدواج نیست

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

همسرتون متعهد هست کاملا سال 1400  چون همسرتون به ظاهر دوست داره بچه دار بشه اما ار ته دل راضی ...

واااای آره همسرم راضی نیست چیکار کنم 😟

اینم میگی ک وضع مالیمون چطور میشه یکم بهم ریختیم کی بهتر میشیم اصلا بهتر میشیم یا ن؟ ماشین دار میشیم بلاخره یا ن؟ ببخشید دیگه سوالی ندارم اگه اینم جواب بدی 🙏

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
بله 

یعنی همه ی مراحل رو قبول میشم که استخدام بشم؟ یا اینکه فقط ازمون کتبی قبول میشم؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
آذر امسال حسم میگه امسال شب یلداتون به از سال های پیش تون خواهد بود 

واقعا 😍

خودمم حس میکنم آذر اون اتفاقی که منتظرشم میفته 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
یه زندگی معمولی اما برای یه عده ای رویایی دارین منظورم عشق و علاقه هست نه پول و ثروت  همسرتون ...

عزیزم حستو راجب منو زندگیم با همسرم بگو 

واینکه به نظرت واقعا پشیمونه از کاری که کرده؟؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...