2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اما اوضاع نابسامانی داره 

چی ازش حس میکنی؟ بهم گفته ک عاشق کسی بوده و هست ولی رفتارا و حرفاش چیز دیگه ای میگن ولی دو سه روزه محل نمیده نمیفهمم

آره اما اوضاع نابسامانی داره 

توروخدا به من بگو نامزدی میکنه یا نه؟اسم پسره علی اسم دختره مریم توروخدا😔😔😔🙏🙏🙏

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
چی ازش حس میکنی؟ بهم گفته ک عاشق کسی بوده و هست ولی رفتارا و حرفاش چیز دیگه ای میگن ولی دو سه روزه م ...

میخواستم بگم که یکی دیگه رو دوست داره ولی دلم نیومد 

تردید زیادی داره با خودش کلنجار میره 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

میخواستم بگم که یکی دیگه رو دوست داره ولی دلم نیومد  تردید زیادی داره با خودش کلنجار میره  ...

برات حمد میخونم به من جواب بده

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
بله

واقعا😔😔😔😔چند درصد حرفاتون درسته

عزیزم به حرف من بسنده نکن اسم روشه دیگه حس ششمه 

حستو به منم.بگو..به ایندم با همسرم

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂