2821
2789
گوشیمو بابد بزنم شارژ بعدا میام جواب میدم 

گلم میشه بگی من کی باردار میشم ؟؟ و میریم تو اون خونه ب ناممون میشه.؟؟؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیمو بابد بزنم شارژ بعدا میام جواب میدم 

عزیزم بیا سوال مهم دارم

دوتا وامو اقدام کردیم .دقیقا کی بهمون میدن؟؟؟زمانشو بگو خیلی مهمه

واقعا پول لازمیم.شوهرم چک داره

بله سه. وز دیگه  نه از این عرضه ها نداره دور و برش پر دختره اما اصلا بلد نیست خیانت کنه

عزیزم ماکی بهم میرسیم؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
میخواستم بگم که یکی دیگه رو دوست داره ولی دلم نیومد  تردید زیادی داره با خودش کلنجار میره  ...

میشه لطفا منم سوال بپرسم؟

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
دورت بگردم من الهی عزیزم   فدات بشم که اینقدر مهربونی .   حتما خبر میدم به خدا ...

خدا نکنه عزیز دلم.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ منتظر خبر خوشت میمونم

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...
ای جااان عزیزم ... انشاالله نینی نازت و صحیح و سلامت بغل بگیری قربونت برم   الهی زیر سایه ...

ممنون گلم انشالله با دعای شما.

همچنین شما عزیزم

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...
حامله ای دوقلو پسر 

عزیزم نیومدی هنوز جواب من و بدی ؟

برای دوستم پرسیده بودم کی بچه دار میشه 

اسمش مریم ه ... اونم بچه دار نمیشه 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

من یه بازار آنلاین به اسم "باسلام" پیدا کردم که پر از آدمای جورواجوره! فروشنده‌هاش هم آدمایی شبیه خودمونن که محصولات خونگی و محلی‌شون رو به کل ایران می‌فرستن.

همین حالا بزن روی لینک من و برای خرید اولت ۱۵/۰۰۰ تومن هدیه بگیر 👇

https://basalam.com/user/0gg02/invite/app

2790
2823
2791
2779
2792