nyli مدیر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 عنوان حس ششما | مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 456 پست کسی ک فکر میکنم دوسم داره؟ چی ازش حس میکنین؟ 1399/07/06 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazmehr عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 701 @doshize عزیزم جواب منو نمیدی؟؟ بعضی از آدم ها زیرسنگینی حجاب هم وقیحند! بعضی از آدم ها باپریشانی موهایشان هم نجیب... وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33878 @doshize عزیزم جواب منو نمیدی؟؟ جانم به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 بفرمایید کی نامزد میکنم شغلش ومسخصاتش؟ وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
nazmehr عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 701 جانم عزیزدلم لطفا حست رو راجب ازدواجم و زمانش و تحصیل توی رشته مورد علاقم میگی؟؟؟ عاشق دوقلوام حست راجب بچهای من چیه؟ممنونم😙 بعضی از آدم ها زیرسنگینی حجاب هم وقیحند! بعضی از آدم ها باپریشانی موهایشان هم نجیب... وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33878 کی نامزد میکنم شغلش ومسخصاتش؟ نهایتا یک سال دیگه با کسی که مادرش عاشق شماست خیلی دوست داره عروسش بشی به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 جانم واینکه حس شخص مورد نظرم به من چیه چرا اومد جلو و ذهنیتی نسبت به من چیه؟دیگ پی ام میده؟ وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 نهایتا یک سال دیگه با کسی که مادرش عاشق شماست خیلی دوست داره عروسش بشی شغلش رو نمیدونی؟و مشخصات وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33878 عزیزدلم لطفا حست رو راجب ازدواجم و زمانش و تحصیل توی رشته مورد علاقم میگی؟؟؟ ... سه سال دیگه ازدواج می کنی با یه پسری که شرکت ساختمان سازی داره و معماری خونده بله صاحب دوقلو نمیشی یه دختر و یه پسر به فاصله ی چهارسال به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 نزدیکه امسال هس؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33878 شغلش رو نمیدونی؟و مشخصات نه تو هم ندیدیش اما مادرش چاق و چادریه و سفید پوست شاید دیده باشیش به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33878 امسال هس؟ اواخر امسال یا عید به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
nazmehr عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 701 سه سال دیگه ازدواج می کنی با یه پسری که شرکت ساختمان سازی داره و معماری خونده بله صاحب ... مرسی❤یعنی سال دیگه من تربیت معلم قبول میشم؟ بعضی از آدم ها زیرسنگینی حجاب هم وقیحند! بعضی از آدم ها باپریشانی موهایشان هم نجیب... وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33878 مرسی❤ یعنی سال دیگه من تربیت معلم قبول میشم؟ بله به هیچکس بیش از اندازه بها ندید
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 نه تو هم ندیدیش اما مادرش چاق و چادریه و سفید پوست شاید دیده باشیش عزیزم ممکنه بگی حس آقایی ک مدنظرمه به من چیه؟به چه قصدی اومد جلو و ذهنیتی درموردم من چیه؟وچرا دیگ ازش خبری نشد؟دیگ خبری میشه؟ وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️