2821
2789

@doshize عزیزم جواب منو نمیدی؟؟

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرمایید 

کی نامزد میکنم شغلش و‌مسخصاتش؟

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
جانم 

عزیزدلم لطفا  حست رو راجب ازدواجم و زمانش و تحصیل توی رشته مورد علاقم میگی؟؟؟ 

عاشق دوقلوام حست راجب بچهای من چیه؟

ممنونم😙

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
جانم 

واینکه حس شخص مورد نظرم به من چیه چرا اومد جلو و ذهنیتی نسبت به من چیه؟دیگ پی ام میده؟

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
نهایتا یک سال دیگه با کسی که مادرش عاشق شماست خیلی دوست داره عروسش بشی 

شغلش رو نمیدونی؟و مشخصات

عزیزدلم لطفا  حست رو راجب ازدواجم و زمانش و تحصیل توی رشته مورد علاقم میگی؟؟؟  ...

سه سال دیگه ازدواج می کنی با یه پسری که شرکت ساختمان سازی داره و معماری خونده 

بله 

صاحب دوقلو نمیشی یه دختر و یه پسر به فاصله ی چهارسال 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

سه سال دیگه ازدواج می کنی با یه پسری که شرکت ساختمان سازی داره و معماری خونده  بله  صاحب ...

مرسی❤

یعنی سال دیگه من تربیت معلم قبول میشم؟

نه تو هم ندیدیش اما مادرش چاق و چادریه و سفید پوست  شاید دیده باشیش

عزیزم ممکنه بگی حس آقایی ک مدنظرمه به من چیه؟به چه قصدی اومد جلو و ذهنیتی درموردم من چیه؟وچرا دیگ ازش خبری نشد؟دیگ خبری میشه؟

2790
2823
2791
2779
2792