2777
2789
عنوان

زن همسایه...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 65 پست
وای فقط زن همسایه !!!!چقد دوست دارم لوش بدم 

لو بدی؟؟؟ اینجور خانمها شوهرشون توی رختخواب بگیردشون چشمشو میبنده و میبخشه

فکر کردی چطوری 4 سال رابطه داشته و شوهرش نفهمیده؟ چون شوهرخان خودشو گول میزنن

برای من خیلی عجیب بود ولی الان باور دارم آقایونی که بهشون خیانت میشه بطرز عجیبی ریلکس و ساده لوح هستن  

اگه ساده لوح نبودن اصلا زنه جرات خیانت پیدا نمیکرد با این قوانین سفت و سخت که علیه رابطه زن متاهل هست

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت پیش بعد از کلی وقت به نامزدم پیام داده بود که میشه بگی چجوری تلگرام نصب کنم؟

من  رفتم به خواهر شوهرم گفتم ک چرا پیام میده؟ اونم گفت مامانم میدونه بش پیام میده نگران نباش عزیزم داداشم فقط تو رو دوس داره😐

بچه ها چیکار کنم شوهرش زنشو بشناسه؟

اگه بچه داره ولش کن،طلاقش میده بچه هاش بی مادر میشن،اون آقا خودش باید حواسش به زنش و نیازهای زنش میبود، اگر برا نامزدت میترسی نامزدت باید خودش بخواد که بااینطور زنانی رابطه نداشته باشه وگرنه این نباشه یکی دیگه

لو بدی؟؟؟ اینجور خانمها شوهرشون توی رختخواب بگیردشون چشمشو میبنده و میبخشه فکر کردی چطوری 4 سال راب ...

شایدم مرد خودش جای دیگه سرش گرم و براش مهم نیست اصلا . چون واقعا مگه میگه ۴سااااااال خیانت و متوجه نشه !!!

هیچی...فقط عاشقم😭خیلی از پسره سرترم

عشق مگه بچه بازیه که الکی میگی من عاشقم عزیزمن عشق بخاطر کامالات معشوق شکل میگیره وی تو وجود این هرزه دیدی که عاشقش شدی؟این حیون به هم جنس خودشم رحم نکرده

بگو هوس دارم نه عشق

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
این پسری ک من عاشقشم هیچی نداره..فقط اخلاق داره و تحصیلات..من عاشق اخلاقش و صداقتش شدم ک همه چیو اوم ...

الان چند سالشه؟

چی شد که برات جریان اون رابطه رو تعریف کرد؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
22 سالشه..الان 3 ساله با همیم..تو قرار اول هرچی بود و نبود رو واسم گفت

برو‌ مشاور😲

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
22 سالشه..الان 3 ساله با همیم..تو قرار اول هرچی بود و نبود رو واسم گفت

خود دانی عزیزم

از خونوادش بترس ولی...

حس فوق العاده بدی گرفتم از منش و رفتارشون  

خود دانی عزیزم از خونوادش بترس ولی... حس فوق العاده بدی گرفتم از منش و رفتارشون    

خانوادش فوق العاده بی فرهنگن...مادرشوهرم متاسفانه خیلی سادس هر جا هر زنیو ببینه سریع باش رفیق میشه دستشو میگیره میاردش خونشون

شایدم مرد خودش جای دیگه سرش گرم و براش مهم نیست اصلا . چون واقعا مگه میگه ۴سااااااال خیانت و متوجه ن ...

میدونم باورش سخته ولی من مورد دیدم که به آقاهه با مدرک ثابت کردن زنت خیانت میکنه گفت نه گولش زدن  

فقط یه نفر بود که به خیانت زنش واکنش نشون داد اونم خانومشو تعقیب کرد مچشو گرفت و بلافاصله طلاقش داد حتی مهریشم داد ولی دیگه باهاش یه ساعتم نموند

بقیه از دم کلاهو کشیدن تا زیر چشم و خودشونو زدن به اون راه  

چقدرم که زیاد شده...