سلام دوستای نباتی خودم.عزیزان دل براتون یه دستورالعمل شش مرحله ای برای پاکسازی و لپ گلی شدن آماده کردم.برید حالشو ببرید
مرحله اول: تمیز کردن صورت برای داشتن پوستی روشن و درخشان خیلی مهمه.صورتتون رو با پاک کننده صورت و یا محلول شستشوی صورت بشویید بعد با یک حوله نرم خشک کنید.
مرحله دوم: بخوردهی به مدت زمان ۵ دقیقه. این مرحله از پاکسازی پوست به خصوص برای کسانی که از چربی بیش از اندازه پوست رنج می برند مفیده. برای تاثیرگذاری بیشتر می توانید از یک قالب یخ برای ماساژ استفاده کنید. این کار می تونه منافذ پوست رو بسته و اون رو به حالت عادی برگردونه.
مرحله سوم: شما می توانید از اسکراب برای پاکسازی صورت و پاکسازی پوست تون استفاده کنید تا سلول های مرده پوست شما از بین بروند.همچنین اسکارب می تواند برای شادابی پوست شما مفید واقع شود. مخلوطی از شکر و عسل را روی پوست صورت خود بمالید تا پوست شما به طور طبیعی لایه برداری شود.قبل از شستن صورت، اون رو به مدت ۵ دقیقه مالش دهید ۳ دقیقه دیگه هم بذارید روی صورت تون بمونه.
البته عسل برای روشن شدن پوستتون هم خوبه که اینجا گفتم
مرحله چهارم: از موز و گوجه فرنگی برای پاکسازی صورت استفاده کنید.موز و گوجه فرنگی خاصیت پاک کندگی و سفت کنندگی برای پوست شما دارند. شما می تونید همچنین پودر چوب صندل را با گلاب مخلوط کرده و خمیر آن را بر روی پوست خود ماساژ دهید تا خشک شود.
ماسک گلاب و بابونه برای روشن کردن پوست رو اینجا می تونید بخونید
مرحله پنجم: شما می تونید تونر خونگی درست کنید و روی صورتتون ماساژ بدید. تسکین دهنده های خونگی مثل آب خیار و مخلوط کردن اون با گلاب می تونه به تعادل PH صورت شما کمک زیادی کنه.
مرحله ششم: در آخرین مرحله می تونید از کرم های تامین کننده مواد معدنی و طبیعی مورد نیاز پوست استفاده کنید. پزشکان متخصص پوست میگن که مرطوب کردن پوست در پاکسازی صورت اهمیت زیادی داره چون باعث می شه پوست نفس بکشد و یک تجدید و احیای تازه به شما می دهد.اگر پوست خشکی دارید حتما از پاک کننده ها و مرطوب کننده های غیر الکلی استفاده کنید.
باید بگم که برای بهترین نتیجه می تونید این شش مرحله رو هر هفته یک بار و درهنگام شب انجام دهید. به طور کلی می تونم بگم که این روش برای داشتن پوست شفاف و زیبا به کارتون میاد.
چطور در خانه پاکسازی کنیم؟