2777
2789
عنوان

*راز لپ گلی من*

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 27 پست
سلام راستش جون ندارم حوصله جمع کنم برم تاپیک رو باز کنم جواب بدم 🙂😊

عزیزم امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشید ❤️❤️❤️🙂🙂🙂 ایشالا هر موقع فرصت داشتید ما رو خوشحال کنید لطفا

الحمدلله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت مرتب گلاب استفاده می کردم تمام جوش های صورتم رفع شد ولی حس می کردم که پوستم سبزه شده! "؟چو ...

سلام عزیزم راستش من گلابو ریختم تو اسپری بعد از اینکه حموم برم یا آخر شب بعد وضو اسپری میکنم. 

ولی در مورد تغییر رنگ تا حالا چییزی نشدیدم.کار دیگه ای نکردی ؟ تو آفتاب نموندی؟

سلام عزیزم راستش من گلابو ریختم تو اسپری بعد از اینکه حموم برم یا آخر شب بعد وضو اسپری میکنم.  ...

من هم کاملا همین روش شما رو انجام میدم البته من گلاب و آلوئه ورای رنده شده استفاده می کنم. نه 🤔🤔 کار خاصی نکردم ولی شنیده ام که ماسک های طبیعی که طبع گرم دارند یه مقدار پوست رو گندمی می کنند ولی طبع سرد ماسک مثلا آب خیار باعث میشه پوست سفیدتر بشه... نمی دونم چقدر درسته؟! 

الحمدلله 
من هم کاملا همین روش شما رو انجام میدم البته من گلاب و آلوئه ورای رنده شده استفاده می کنم. نه 🤔🤔 ک ...

عجیبا غریبا.عاخه عسل که روشن کننده س طبیعتش گرمه

😁😁😁 خیلی دلم می خواد از یک نفر که متخصص هست صحت این جمله رو بپرسم🤔🤔🤔

ماهی جان من سرچ کردم نوشته از گلاب خالص استفاده کنید تیره نمی کنه

https://www.zibamoon.com/Detail/18872/ایا-گلاب-پوست-تیره-میکند-فواید-مضرات

ممنون عزیزم 

سلام ماهی جان یه چیزی یادم رفت بهت بگم بابونه چون خاصیت روشن کنندگی داره اون اثری که از گلاب رو می گفتی اصلاح می کنه ان شا الله مثل این ماسک

https://nabatmag.ir/chamomile-face-hair-mask/

می تونی بابونه رو دم کنی و صاف کنی یا از چای لیپتون استفاده کنی.بعد با گلاب قاطی کنی و بریزی تو اسپری.البته که بذار تو یخچال و به مقدار کمتر تهیه کن که تازه بمونه

سلام ماهی جان یه چیزی یادم رفت بهت بگم بابونه چون خاصیت روشن کنندگی داره اون اثری که از گلاب رو می گ ...

سلام دوست مهربونم... خیلی ممنون. خیلی کیف کردم از پیگیر بودن تون... مرسی مهربون❤️

الحمدلله 
سلام دوست مهربونم... خیلی ممنون. خیلی کیف کردم از پیگیر بودن تون... مرسی مهربون❤️

قربونت عززیزم.راستش دوس نداشتم الکی بهت یه جوابی بدم گفتم اول سرچ کنم.

التماس دعا دوست جان