خیلی درد نداره یه درد خفیف شبیه درد پریودی. البته قبلش مسکن بخور یه دوتایی. من شنیدم اونایی که مثلا لوله انسداد داره و از طریق اون مایعی که تزریغ می کنن باز می شه دردشون بیشتره. من مشکلی نداشتم دردشم خییییلی کم بود.
بعضیا میگن درد داره عکس رنگی بعضیا هم میگن درد نداره کلا نمیشه رو حرف اینو اون حساب کنی واسه عکس رنگی هرکسی یه چیزی میگه من خواهرمو خیلی ترسونده بودن برا عکس رنگی ولی وقتی داد گفت اصن درد نداشت
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
من تنها رفتم لوله چپمم بسته بود ولی اونقدر که میگن درد نداره ....من بعدش راحت رفتم خرید و گردش ....فقط ی امپول مسکن خودشون بهم زدن .....۲ یا ۳روز بعد پاک شدنت برو ....نواربهداشتی هم ببر ی قرصم بخور ....اگه هم عفونت داری از الان قرص بخور که بعدش بدتر نشی