2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی خوشگله  آبادان بودی باهم دیگه کار میکردیم  اینا رو چن میبافی

چشماتون قشنگ میبینه 

بستگی به مدل کفشش داره از90تمن شروع میشه به بالا

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
خودتون درست کردین  آفرین 🙂👏

بله کار خودمه 😊

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
عالیه کارت  آموزش هم میدی؟

نه هنوز دارم  کلاس میرم

عالیه کارت  آموزش هم میدی؟

شما چی میبافید؟

نه هنوز دارم  کلاس میرم

خوبه 

ادامه ش بده مخصوصا مشهد که یه شهر توریستی هست این کارا خریدار داره 

میتونی مجازی هم کار کنی مثل من

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
2824
2823
2791
2779
2792